Intervențiile cu implant mamar în Chișinău sunt procedurile cele mai solicitate dintre toate tipurile de operații plastice. Iată de ce industria producătoare de implanturi, dar și chirurgia estetică se dezvoltă cu pași rapizi. Despre una dintre cele mai inovative noutăți din domeniu, accesibilă acum și la Chișinău, am discutat cu chirurgul plastician Anatolie Taran.

Atunci când vorbim despre implanturi mamare, obiectivul principal este siguranța. Astăzi există o mulțime de oferte, de materiale pentru implanturi și plasticieni diferiți, iar femeile au nevoie de informații veridice și asistență. Iată de ce tot mai multe femei optează pentru implanturi mamare de ultimă generație, cu aprobări reglementate în multe țări din lume, ce corespund tuturor standardelor de calitate și de performanță din punct de vedere al siguranței, sănătății și ecologiei”, spune chirurgul plastician Dr. Anatolie Taran pentru EA.md.

Implanturile Motiva – o soluție inovativă

Proiectarea acestora are drept rezultat un implant siliconic puternic și durabil, cu o elasticitate excepțională. Implantul mamar Motiva respectă standardele internaționale și tehnologiile de fabricare. Calitatea implantului este influențată de structura acestuia, care constă din 3 straturi, fiecare având proprietăți și funcții diferite și specifice. Gelul de umplere este moale și stabil, ceea ce ajută la crearea unui efect natural. 

Gama de implante mamare Motiva cuprinde un număr mare de modele, inclusiv implantul mamar rotund. Modelele sunt disponibile într-o varietate mare de dimensiuni și proiecții, potrivit pentru fiecare gust. Astăzi, Motiva Implants sunt recunoscute ca fiind cea mai complexă și avansată gamă de implanturi, ce corespund atât așteptărilor chirurgilor, cât și a pacientelor.

6 motive care fac implanturile Motiva un must-have în chirurgia plastică din Republica Moldova

Ce obțin pacientele:

  1. siguranța deplină în rezistența implanturilor mamare; 
  2. rezultat garantat;
  3. sâni frumoși, naturali și sănătoși;
  4. competența și profesionalismul medicului ce optează pentru asemenea implanturi. 

Mai mult decât atât, implanturile mamare Motiva oferă:

  • Înveliș de calitate înaltă – structura TrueMonobloc conectează toate componentele unui implant în unul singur. Aceasta permite învelișului să acționeze ca o singură structură, care simplifică inserția implantului.
  • Carcasă multifuncțională – cochilia are structura uniformă și se întinde, ceea ce reduce riscul ruperii implantului.
  • Formă unică – implantul ergonomic Motiva Ergonomix își schimbă poziția în dependență de poziția corpului – exact precum un sân natural. 
  • Nivel ridicat de siguranță – tehnologia Qinside Safety Technology, folosită pentru prima dată în lume de către Motiva, reprezintă un microcip amplasat în interiorul implantului și funcționează ca un pașaport electronic, ușor poate să determinat modelul exact și caracteristicile tehnice ale implantului mamar
  • Gelul de umplere este unul foarte moale (Progressive Gel Ultima) și este unul similar cu țesutul mamar natural.
  • Garanție pe viață pentru defecte de fabricație și garanție suplimentară de 10 ani contra oricăror complicații. 

„Statisticile demonstrează calitatea implanturilor și peste 95% dintre beneficiari sunt satisfăcuți de rezultat, iar riscul de ruptură a implantului sau dezvoltarea contracției capsulare este mai mic de 1%. Totodată, implanturile mamare Motiva Round și Ergonomix rezistă la o presiune externă de peste 20 de tone, având o forță de rupere foarte mare (36.47 Newtoni). Cifrele vorbesc de la sine! Alege implanturi mamare de ultimă generație pentru sâni frumoși, sănătoși și pentru încrederea absolută în aspectul tău fizic”, a mai menționat chirurgul plastician Anatolie Taran.

P