Mercur, planeta comunicării, și Venus, planeta dragostei, intră în Scorpion, ceea ce duce la conexiuni mai adânci și la momente de dragoste pasională, dar și la scene de gelozie și probleme de control. Potrivit alistmagazine.ro, luna octombrie se anunță una deloc plictisitoare în ceea ce privește viața amoroasă a majorității zodiilor.

Berbec

Luna plină care se află în semnul tău în această perioadă aduce satisfacție de natură romantică și sexuală. În plus, vei câștiga și bani, mai ales în urma schimbărilor produse la serviciu spre sfârșitul lunii.

Taur

Analzează-ți cu atenție trăirile interioare, numai așa îți poti transforma cele mai ascunse dorințe în realitate. Micile cutremure din viața sentimentală se mai potolesc, totul e cum ar trebui să fie, cel puțin așa e indicat să gândești.

Gemeni

Poate că e cazul să-ți updatezi profilul de Tinder, pentru că farmecul tău e la cote înalte. Ai grijă la gelozia celor din jur și concentrează-te pe distracția alături de prieteni.

Rac

Încearcă să-ți accepți dorințele care te domină și împărtășește-le cui trebuie pentru a atinge satisfacția dorintă. Octombrie e luna auto-acceptării și a îngrijirii de sine pentru a putea deveni cel mai fericit Rac de pe pământ.

Leu

Rezervă-ți timp și pentru tine, dar nu uita să-i anunți înainte și pe ceilalți, pentru că nevoia ta de izolare poate fi confundată cu dezinteresul.

Fecioară

Octombrie te așteaptă cu satisfacții profesionale, mai puțin personale. Mercur, planeta ta dominantă, întră într-un parcurs retorgrad luna aceasta, ceea ce nu e neapărat un lucru rău.

Balanță

Începi luna octombrie într-o notă emoțională. Ești cunoscut ca un spărgător de inimi, dar se pare că luna aceasta vei căuta un partener stabil.

Scorpion

Caută-ți cele mai îndrăznețe ținute negre și pregătește-te să ieși în oraș la petrecerile de Halloween, dar ai grijă să nu te îndrăgostești și să suferi.

Săgetător

Luna noua din Berbec îți aduce oportunități de întâlniri pentru nopți fierbinți, mai ales în jurul datei de 13.

Capricorn

Avansezi în ritmul tău propriu și ar fi bine ca partenerul tău să nu te forțeze să-ți ieși din zona de confort înainte să fii pregătit pentru asta. În plus, octombrie aduce numeroase oprtunități profesionale.

Vărsător

Ești recunoscut pentru calmul tău, dar luna aceasta vei fi dominat de emoții, mai ales că mai mulți/ multe foști/foste iubiți/iubite pot reapărea în viața ta.

Pești

Fie că ești implicat într-o relație stabilă sau schimbi des partenerii, se anunță clipe fierbinți pentru tine luna aceasta, așa că pregătește-te…

SURSA