Glicerina are proprietăți miraculoase și atunci când vine vorba de frumusețe!

1. Adaugă o cantitate mică de glicerină (1 linguriță) într-un tub de șampon.

2. Cu ajutorul glocerinei poți prepara o mască pentru părul deteriorat și uscat. Vei avea nevoie de un gălbenuș, bătut cu o linguriță de glicerină și o linguriță de oțet de masă. Adaugă ulterior două linguri de ulei din brusture sau ricin. Masca se aplică pe păr pentru 30 de minute, repetate de 8 ori, câte 2 ori pe săptămână.

3. Pentru părul gras e nevoie să amesteci în proporții egale vodcă și glicerină apoi să aplici pe rădăcini prin masări, timp de 15 minute.

4. Dacă ai părut combinat sau gras, atunci prepară o mască din doi gălbenuși, o linguriță de glicerină și 3 picături de ulei esențial de citrice. Masca se aplică pe 30 de minute.

5. Pentru ca să prepari o mască pentru pielea uscată a feței și a mâinilor, vei avea nevoie de o linguriță de glicerină și miere, 3 linguriți de apă călduță și puțină făină de ovăz pentru ca să obții o consistență vâscoasă. Aplică pe piele pentru 20 de minute.

6. Pentru o curățare eficientă a pielii, picură câteva picături de glicerină pe o mască din lut. Aplică pe față pentru 12 minute și spală apoi cu apă rece.

7. Poți prepara o loțiune hidratantă pentru corp, dacă amesteci glicerină și apă de trandafir în catități egale.

8. Dacă amesteci glicerină cu vaselină, vei uita de pielea uscată.

Distribuie articolul: