Italienii sunt bine cunoscuți pentru delicii care îți lasă gura apă și cu care la sigur îți poți uimi oaspeții. Gnocchi sunt niște gogoșele din cartofi care pot fi preparați și acasă, dar găsiți și în comerț. Optați pentru brandul Casa Rinaldi grație calității produsului și a unui gust veritabil italian. Iată cum le prepari.

 

Ingrediente:

  • 500gr de Gnocchi de cartofi Casa Rinaldi;
  • 300gr de cascaval Gorgonzola;
  • 300ml de lapte;
  • Cimbru;
  • Piper mix Casa Rinaldi.

Modul de preparare:

1.Gnocchi se fierb în apă cu sare și puțin ulei, până se ridică la suprafața apei. Timpul de fierbere este indicat pe cutie și trebuie respectat cu strictețe.

2. Se taie mărunt cașcavalul Gorgonzola. Într-o tigaie se încălzește laptele, se adaugă cașcavalul și puțin cimbru. Se amestecă până se topește gorgonzola, menținând sosul la foc.

3. Apoi, se scurg gnocchi și se adaugă în sosul pregătit anterior. Se amestecă bine și se presară deasupra mix de piper Casa Rinaldi.

 

Poftă bună!

Distribuie articolul: