Jennifer Aniston și-a pozat a doua zi, după gala SAG, rochia de seară abandonată pe cada din baie, lângă pantofii purtați la ceremonie. Imaginația fanilor a luat-o imediat razna.

Întâlnirea dintre Jennifer Aniston și fostul ei soț, Brad Pitt, la gala premiilor SAG, a fost principalul subiect de interes al acestui eveniment. Atitudinea foarte apropiată a celor doi a provocat numeroase speculații, fanii visând la renașterea cuplului Aniston – Pitt

Actrița a postat luni, pe Instagram, două imagini de dinainte și după gală, a doua stârnind imaginația fără limite a admiratorilor, scrie Daily Mail. În prima, actrița apare în mașină, pregătită să plece spre ceremonie, iar în a doua se vede rochia Dior pe care a purtat-o, lăsată pe cada din baie, lângă pantofii purtați cu o seară înainte.

„Mai greu decât se vede! Undeva între aceste două poze, colegii mi-au dat un dar pe care îl voi prețui și o noapte pe care n-o voi uita niciodată. Vă mulțumesc, @SAGAwards, @TheMorningShow și echipelor voastre incredibile. Să trecem înapoi la treabă!”, a scris Jennifer.

Fanii s-au grăbit să o întrebe dacă nu cumva rochia i-a fost dată jos de Brad, bineînțeles cometariile au rămas fără răspuns.

Brad Pitt şi Jennifer Aniston au avut o întâlnire emoţională în culisele premiilor Screen Actors Guild, decernate duminică, în Los Angeles. Cei doi s-au felicitat amical.

Brad Pitt și Jennifer Aniston s-au despărţit în 2005, după ce el ar fi avut o aventură cu Angelina Jolie, cu care s-a căsătorit apoi în 2014. Jolie și Pitt s-au despărțit în 2016 și au divorţat anul trecut

Sursa

Distribuie articolul: