După un divorț tumultos de faimosul actor, pe care l-a acuzat de violență fizică și psihică, dar și de dependența de droguri și alcool, Amber Heard pare că a depășit momentul și este gata să își refacă viața pe bunul plac.  Actrița a fost surprinsă sărutându-se cu o femeie, iar imaginile au ajuns extrem de repede virale.

Actrița a fost văzută în timp ce se săruta cu Bianca Butti, o cunoscută producătoare de film.

Cele două au fost surprinse în Palm Springs în fața unui hotel și păreau extrem de fericite împreună. Ulterior, ele au plecat împreună urcându-se într-o mașină.

Bianca Butti este cunoscută pentru producerea unor episoade a unui reality-show, Love & Hip Hop: Atlanta. Anul trecut, mai mulți apropiați de ai ei s-au mobilizat pentru a acoperi costurile privind tratamentul ei pentru combaterea cancerului de sân. Ea a declarat că a fost diagnosticată pentru prima dată în 2015, la vârsta de 34 de ani, iar în martie 2019 boala a recidivat.

Aceste imagini nu ar trebui să ne șocheze, mai ales că actrița a fost foarte sinceră cu privire la orientarea sa sexuală. Vedeta preferă atât bărbații cât și femeile.

Amber Heard  a fost împreună cu miliardarul Elon Musk, dar relația dintre ei a durat câteva luni și s-au despărțit în 2018. Actrița a mai fost surprinsă și în compania lui Vito Schnabel, fostul iubit al lui Hedi Klum, la campionatul de tenis de la Wimbleton în iulie.

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: