Este vorba despre vedeta tv, Caroline Flack. Femeia a fost găsită fără suflare în apartamentul său de la Londra, sâmbătă, 15 februarie. Avocatul familiei a dezvăluit că aceasta s-a sinucis.

Caroline Flack a fost o cunoscută vedetă de televiziune. Vestea despre moartea ei i-a zguduit pe britanici. Femeia trecea prin momente dificile, aceasta fiind acuzată de agresiune fizică față de fostul său iubit, Lewis Burton, pe care l-ar fi atacat cu o lampă de masă.

Foto: Metro.co.uk

În martie curent trebuia să aibă loc o ședință de judecată pe acest caz. În decembrie ea a fost concediată, deși prezentatoare insista pe nevinovăția sa. Aceasta a avut o ofertă de job de la alt post TV, de a prezenta un reality show despre operațiile plastice, iar discuțiile încă erau în toi. Se pare că aceasta nu a rezistat tensiunii și a cedat. Pe 15 februarie, Caroline a fost găsită fără suflare în apartamentul său din Londra.

Caroline Flack și Prințul Harry au avut o idilă scurtă în 2009. Ei ar fi făcut cunoștință prin intermediul unor prieteni comuni, dar după ce relația lor a fost mediatizată în presa britanică, cei doi au fost nevoiți să-și spună adio.

Foto: aFamily

Caroline Flack avea doar 40 de ani.

Sursa: Woman.ru