Andreea Esca poate răsufla ușurată şi are mai multe motive să fie liniştită. Fata ei, Alexia, nu mai formează de mai multă vreme un cuplu cu băiatul lui Omar Hayssam, Rashid, ba chiar trăieşte o frumoasă şi stabilă poveste de dragoste cu Mario, puştiul pe care Alex Velea l-a luat sub aripa lui.

#AtunciCandIubesti @alexiaeram ❤

A post shared by Mario Fresh Official (@goldenboymario) on

Vezi şi: Fiica Andreei Esca a crescut o adolescentă superbă. Alexia face senzație pe Instagram

Fiica Andreei Esca și Mario Fresh trăiesc intens, iar părinţii sunt de acord cu povestea lor de dragoste. Chiar dacă Alexia este fiica prezentatoarei tv, adolescenta a fost lăsată să-şi trăiască viaţa după bunul plac. Şatena şi puştiul care locuieşte cu Alex Velea şi Antonia formează un cuplu cât se poate de stabil. Cei doi au împlinit un an de relație, iar cu ocazia aniversării lor, Mario i-a făcut o declaraţie emoţionantă de dragoste Alexiei.

„Un an lângă tine, plin de sentimente, emoții și dragoste adevărată. Mulțumesc pentru că ești un suflet bun, pentru toate momentele petrecute împreună și pentru că faci parte din viața mea și ai grijă de ea! Te iubesc enorm, frumoaso!”,  scris Mario pe contul lui de Instagram la descrierea unei fotografii în care o sărută tandru pe iubita lui.

Citeşte şi: Fiica de 16 ani a Andreei Esca se iubește cu „Justin Bieber de România” (Video)

Sursa: click.ro