Vedeta română de televiziune Andreea Esca și francezul Alexandre Eram educă împreună doi copii: o fiică pe nume Alexia și un băiat numit Aris. Odrasla mai mare a prezentatoarei TV atrage tot mai des atenția asupra relației pe care o are în prezent.

Contul de Instagram al Alexiei Eram trădează relația pe care aceasta o are cu un băiat care accede în lumea muzicii. Adolescenta de 16 ani se iubește cu Mario Fresh – un tânăr de 17 ani, cunoscut în lumea muzicii românești ca și „protejat” al lui Alex Velea.

Tinerii au început să-și expună relația în fotografii în special din vara acestui an.

Aseara am fost MONSTRI !!! #monstru

A post shared by Mario Fresh Official (@goldenboymario) on

Alex Velea nu este doar un coleg și mentor pentru Mario Fresh. Adolescentul de 16 ani locuiește acasă la Alex și Antonia deja de 2 ani, numindu-i deseori pe artiști drept „părinți adoptivi”. Băiatul este supranumit „Fresh Kid” și „Justin Bieber de România”. În trecut, s-a remarcat și cu participarea la Românii au Talent.

Alexia Eram nu doar că nu-și ascunde sentimentele față de tânărul membru al label-ului Golden Boy Society. Fiica Andreei Esca se declară mândră de succesele lui Mario Gălățanu, mai ales de ultima sa piesă cu videoclip: „Cuvinte”.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: