Artista ș-a propus să-i înveselească pe fani și a lansat un nou videoclip la cântecul folcloric de glumă, cules din sudul Moldovei, intitulat „Într-o zi așa de vară”. E timpul să zâmbești și să primești plăcere de la muzică, text și vocea superbă a Stelei Botez. 

Stela Botez vine cu o surpriză frumoasă pentru admiratorii muzicii populare. De această dată interpreta și-a propus să aducă zâmbete pe fața tuturor. „În toiul verii, lansez cântecul folcloric de glumă din sudul Basarabiei, pe care l-am învățat în timpul studenției – Într-o zi așa de vară” și care se regăsește pe albumul ,,Fata cu cobza – Folclor”, dezvăluie artista.

„Cântecul este potrivit pentru crearea bunei dispoziții, or folclorul neamului nostru nu înseamnă doar cântece de dor și jale, joc și pahar. Strămoșii noștri au avut întotdeauna un umor foarte subtil, dar bine dezvoltat și ușor sarcastic. Există foarte multe cântece de glumă în lada de zestre muzicală.

Țin să menționez faptul că ,,Într-o zi așa de vară,, este interpretat voce-cobză și este înregistrat la Grigore Țapeș în home studio, iar frumosul videoclip este realizat de către Petru Gașpar.  Ideea de a cânta la cobză cu picioarele în apa unui iaz, îmi aparține, căci așa sunt eu, mai nebună uneori. Sper să vă placă aventura noastră și să ascultați cu drag muzica fetei cu cobza”, încheie Stela Botez.

 Sursa: stelabotez.com

Vezi și: Stela Botez a „pus miere pe sufletele juraților” de la Românii au Talent, cântând la cobză (Video)