Maria Stepovenco, profesoara de canto de la București, originară din Republica Moldova, a lansat o nouă producție muzicală alături de discipolii săi de la Easy Singing School. O melodie superbă despre iarnă, care ne va aminti de cele mai fericite clipe pe care le-am trăit fiind copii.

În această minunată perioadă de sărbători, artista și profesoară de canto Maria Stepovenco aduce în dar publicului, un frumos cântec de Crăciun „Din ceruri iar ninge” care ne îndreaptă cu gândul acasă, în copilărie, alături de cei dragi.

„Sunt plecată de acasă de 20 de ani. Dorul de Crăciunul copilăriei, de mirosul de cozonac, făcut de mama în pragul sărbătorilor de iarnă, de poveștile de la gura sobei, de sclipirea din ochii colindătorilor și faptul că acum am și eu un pui de om și resimt din ce în ce mai intens emoția sărbătorilor, m-au inspirat să scriu această piesă”, a dezvăluit Maria pentru EA.md.

Linia melodică și versurile îi aparțin în totalitate, partea de producție muzicală fiind realizată de Angelika Vee, iar Mix/Master de Christian Hirt. Piesa a fost lansată pe mai multe platforme de streaming muzical prin Avee Records, un label din USA, dar și pe canalul de Youtube al artistei.

Urmărește videoclipul de mai jos și trăiește magia sărbătorilor de iarnă:

Distribuie articolul: