Inna Arutiunova este una dintre cele mai cunoscute fashion influenceri de la noi, care timp de un an a reușit să devină extrem de populară în mediul online, nu doar în Moldova ci și în afara țării. Întrebată de EA.md despre modul în care se îmbracă femeile noastre, aceasta a avut cuvinte de laudă.

Moldoveanca este stabilită în Barcelona, dar face deseori naveta spre Chișinău pentru a-și revedea rudele, prietenii sau pentru a ține un master-class. Datorită unui mod inedit de a da sfaturi în domeniul fashion, aceasta devine din ce în ce mai populară în mediul online, având în momentul actual peste 37.000 de urmăritori doar pe Instagram.

Despre cum se îmbracă moldovencele

„Consider că la noi în Moldova sunt cele mai frumoase și mai îngrijite femei! Desigur că nu este vorba despre toate femeile. O parte din ele ar trebui să mai lucreze asupra stilului propriu, dar fete care se pricep la modă sunt multe și multe au stiluri diferite. Putem întâlni diverse grupe de femei care au un stil deosebit, individual. Acest lucru este lăudabil, mai ales că la noi este greu să găsești lucruri care sunt în trend.”, recunoaște fashionista.

Unde găsim articole vestimentare care să ne pună în evidență

„După posibilitatea fiecăruia, desigur, ar fi bine să vă procurați obiectele vestimentare în afara țării. Acolo ele sunt mult mai ieftine și mai actuale decât la noi. Desigur că sunt magazine bune în Chișinău, dar alegerile sunt limitate.”, vine cu o recomandare Inna Arutiunova.

Voi fetelor, unde vă faceți cumpărăturile? Ați prins reducerile de sezon?

Sursa foto: Instagram.com

Vezi și: Inna Arutiunova, bloggeriță cu 35.000 de urmăritori într-un singur an. Moldoveanca a dezvăluit secretul popularității sale (Foto)