Este considerată una dintre cele mai sexy femei din lume, iar cele mai recente cadre cu Irina Shayk nu dezic această premisă. Dimpotrivă! Supermodelul și-a făcut apariția la un eveniment fashion, recent, și a aprins imaginația tuturor cu a sa ținută extrem de îndrăzneață!

Face ce face și pune toți bărbații pe jar. Deși doar unul a ieșit învingător (n.r. Bradley Cooper), Irina Shayk nu face rabat de la aparițiile sexy pe covorul roșu, scrie okmagazine.ro. Modelul în vârstă de 32 de ani, de origine rusă, s-a prezentat la Fashion Media Awards, din New York, într-o rochie spectaculoasă, aurie, care prezenta o crăpătură extrem de îndrăzneață.

Vă închipuiți, așadar, că mișcările Irinei pe covorul roșu au fost extrem de limitate, de grijă de a nu dezvălui mai mult decât e cazul. În zadar a încercat ea să-și protejeze părțile intime, trăgând de rochie, căci fotografii ageri au reușit să surprindă cadre inedite fix înainte să plece de pe covorul roșu.

Dintr-un unghi nefericit, Irina și-a arătat părțile intime, făcându-i chiar și pe cei mai îndrăzneți bărbați din încăpere să roșească.

 

Sursa foto: Google.com

Vezi și: Lady Gaga și Bradley Cooper, surprinși în tandrețuri! Oare ce zice Irina Shayk? (Video)

Distribuie articolul: