Basarabeanca Ianna Novac, cunoscută atât în România, cât și acasă, în Republica Moldova și-a mărit familia! Interpreta a dat naștere, la data de 7 august, unui băiețel perfect sănătos, iar numele acestuia l-a ales chiar sora lui, Erika. 

Marea veste a fost dată chiar de proaspăta mămică pe una dintre rețelele de socializare. Ianna Novac, în vârstă de 35 de ani, este mamă pentru a doua oară și este cea mai fericită femeie din lume.

„Suntem cei mai fericiţi din lume! Astăzi Alexandru a venit pe lume. Nu există bucurie mai mare pe pământ! Nu există dar mai mare pentru noi. Mulţumim Doamne pentru această binecuvântare!”, a scris Ianna Novac pe reţelele de socializare, alături de cara a atașat și o fotografie emoționantă.

Numele băiatului l-a ales Erika, sora acestuia

Arista mai are o fetiță pe nume Erika, iar micuța a fost cea care a ales numele bebeșului. Cel de-al doilea copil al Iannei Novac se va numi Alexandru, așa cum și-a dorit fiica sa.

„Eu nu ştiam că sunt însărcinată. Ericuţa noastră ne-a adunat într-o seară şi zice ea: să ştiţi că eu m-am hotărât, o să am un frăţior şi o să îl cheme Alexandru. Noi am început să râdem. Au trecut vreo două zile. Am luat un test întâmplător. Aveam nişte stări, dar diferite. Când am ajuns acasă, a ieşit testul pozitiv. Am zis Doamne Dumnezeule. Am fost la biserică şi vorbeam cu preotul că sunt însărcinată. Şi da, este băiat şi o să îl cheme Alexandru. Ericuţa este un copil adorabil, eu acum sunt topită după copii și nu am fost aşa”,  a povestit Ianna Novac în urmă cu ceva timp la Antena Stars.

Artista, a postat și azi fotografii pe pagina ei de Facebook alături de care a anunțat că astăzi alături de Alexandru merg acasă.

„Azi plecăm acasă!!!”, a scris aceasta.

Sursa: Viva.ro

Distribuie articolul: