Despre faptul că va deveni mămică, Elena Băncilă a anunțat abia în luna a șaptea de sarcină. Jurnalistă a trăit în secret cele mai frumoase momente din viața unei femei, iar acum se pregătește să aducă pe lume primul său copilaș. La sfârșitul acestei săptămâni a prezentat și ultimul buletin de știri de până la naștere.

Anunțul a fost făcut în cea mai recentă postare de pe rețelele de socializare, acolo unde prezentatoarea Realitatea TV a anunțat și sexul bebelușului, ținut în taină până acum. Totodată, Elena a menționat că nu va sta prea mult timp acasă după ce va naște. Din toamnă, aceasta va reveni pe micile ecrane:

„Dragii mei, astăzi am prezentat ultimul buletin de știri, înainte de a o aduce pe lume pe scumpa mea bebelușă. Mă retrag pentru o scurtă perioadă, pentru a deveni mămică. Ne vedem la toamnă, într-un nou sezon cu de toate”, a scris jurnalista.

20246152_10212883379495050_963581248637141090_n

Citește și: „O minune în burtica mea!” Prezentatoarea TV Elena Băncilă e însărcinată cu primul copil

Viitoarea mămică a profitat din plin de ultimile săptămâni de sarcină. Împreună cu soțul său a plecat într-o vacanță la mare, în România și au vizitat locuri deosebite din țara noastră.

Cel mai probabil, Elena Băncilă își va aduce pe lume fetița la începutul lunii august. Naștere ușoară, Elena și bebeluș sănătos îți dorim!

Foto: Facebook.com