E imposibil să nu te îndrăgostești de vocea Annei Ciobanu. Tânăra studiază jurnalismul și chiar dacă nu are nicio lecție de canto, reușește să ne impresioneze mereu prin calitățile sale vocale. După lansarea primei sale piese din carieră și prezentarea duetului virtual pe care l-a avut alături de James Arthur, Anna impresionează cu o nouă realizare. De data aceasta, a cântat alături de un alt star britanic.

Unul dintre visurile recente ale Anei Ciobanu s-a realizat grație platformei virtuale Smule – acolo unde recent, tânăra a realizat un alt cover excepțional pentru hitul „Chandelier”:

Are 20 de ani, e viitoare jurnalistă, iar felul în care cântă „Chandelier” nu seamănă cu nimic din ce ai ascultat până acum

„Sunt puține piesele în care mă regăsesc. Această versiune a piesei „Chandelier” este una din ele… am simțit-o încă de la primele note. Îmi plac interpretările originale, acestea ne individualizează într-o oarecare măsură. Referitor la partener, nu ne cunoaștem. Cred că oricine, din orice colț al lumii, poate folosi aplicația Smule. Ne-am oferit șansa unul altuia. Iar rezultatul, în urma feedback-ului, a fost unul pe măsură. Nu m-am așteptat la atât de multe aprecieri, gânduri și încurajări din partea oamenilor. Le mulțumesc din suflet, ei sunt cei care mă fac să cred în potențialul meu”, ne spunea, cu acea ocazie, Anna Ciobanu.

M-am gândit mult daca să-l postez pentru că există mici greșeli, dar până la urmă imperfect e mai frumos decât perfect!😘 Sper sa va placă, cred că știți deja procedura 😂 Ascultați în căști pentru un sunet mai bun😘

Posted by Анна Чебан on 19 Martie 2017

Într-o zi, talentata glodeneancă s-a trezit, la celălalt capăt al firului cu nimeni altul decât James Arthur – britanicul de 29 de ani care face senzație după senzație cu piesele pe care le lansează. Cei doi au cântat Just say you won’t let go, evoluția lor reușind să adune câteva mii de vizualizări în spațiul virtual.

O tânără din Glodeni a realizat un cover virtual cu nimeni altul decât James Arthur: „Înseamnă mult pentru mine!” (VIDEO)

Daca nu in realitate macar virtual😂 James Arthur si cu mine cantam „Just say you won’t let go” 😍 Zambesc cam mult, dar cum sa nu zambesti? …E James Arthur😱 . Sper sa va placa ❤️, si de si am facut din nou mici greseli, acest cover inseamna mult pentru mine!

Posted by Анна Чебан on 1 Mai 2017

După duetul cu James Arthur, Anna ne surprinde cu un nou contact de preț, realizat prin aplicația Smule. Tânăra a cântat într-un duet virtual alături de Dua Lipa – o interpretă de 21 de ani, din Marea Britanie, al cărei album omonim de debut s-a lansat în februarie 2017. Din repertoriul ei face parte piesa „Be the one”, interpretată în cover.

„În sfârșit am reușit să fac ceva nou!! De data asta, am avut ocazia să cânt cu Dua Lipa una din piesele mele preferate de vară. Sper să vă placă”, mărturisește Anna.

Admirați-le:

Insfirsit am reusit sa fac ceva nou!! ❤️❤️ De data asta, am avut ocazia sa cint cu DuaLipa una din piesele mele preferate de vara😍😍😍 Sper sa va placa 🦋🦋

Posted by Анна Чебан on 17 Iulie 2017

Menționăm că acum 4 luni, Anna Ciobanu și-a lansat prima piesă cu videoclip, din carieră:

ANNA, fata cu voce de înger, de la Glodeni, și-a lansat primul clip din carieră (VIDEO)

Întreaga sa poveste o puteți descoperi aici:

Fără lecții de canto și școli de muzică! O tânără din Glodeni cucerește internauții cu vocea sa angelică (VIDEO)

Foto: captură video