Rodica Ciorănică – femeia care le reușește pe toate și le face pe toate bine. Televiziune, presă scrisă, afaceri – în toate aceste domenii EA a lăsat o amprentă. Chiar dacă a dispărut de pe sticlă, Rodica e mereu în mijlocul acțiunii, o femeie care adoră când telefoanele îi sună non-stop. 

Mi-am dorit să îți prezintăm o Rodica Ciorănică diferită de cum ai văzut-o pe ecran. Este o femeie romantică, nu îi este frică de singurătate și cel mai bine se simte atunci când este lăsată în pace cu cărțile și scrisul ei.

Ne-a povestit despre fiica ei Paula, despre cum a trecut peste divorț și despre plecarea neașteptată din televiziune.

Mereu ocupată!

„Îmi place foarte mult când am foarte multă treabă, când lumea are nevoie de serviciile mele sau de ceea ce fac eu. Sună telefoanele, deci exist.”

Fiica Paula.

„Paula este opusul meu pentru că nu îi place viața publică. Nu are facebook, are doar Instagram, dar îi selectează foarte bine pe cei care o urmăresc, nici eu nu o pot urmări pe Paula. O văd doar acasă. Pot să vă spun că are păr albastru acum. Dacă vedeți în oraș o fată cu păr albastru, e Paula.”

O interesează tot ce ține de imagine, aparat foto, video și sper ca asta să fie una dintre pasiunile ei în care să se regăsească. Nu am forțat-o niciodată să facă o alegere, nu am trimis-o la dansuri, la limbi străine. Am lăsat-o să își aleagă singură drumul.

La școală nu vrea ca profesorii să știe cine este mama ei. În copilărie a dat un interviu pentru un post de televiziune și era tare haioasă acolo, era abia elevă în clasa întâi. M-a rugat să scot filmul ăla de pe toate rețelele, să nu rămână pe net. Evident că a fost peste puterile mele. Undeva mai există acel film și când o sună bunicii să îi spună „vai, „te-am văzut la televizor”, ea plânge, este în stres și depresie trei zile.”

Vrea să scrie o carte.

„Sunt foarte romantică, îmi place singurătatea. Scriu atunci când sunt necăjită, când sunt fericită nu prea pot să scriu. Îmi place să citesc, asta cred că este cea mai mare pasiune a mea.

Mi-ar plăcea să scriu vreodată o carte, chiar dacă nu va avea pretenții literare exagerate mi-aș dori să fie o carte pe care să o citească foarte multe femei.”

Televiziunea vs presa scrisă.

Eu sunt cel mai bine singură cu laptopul în față. Am primit zilele trecute un „compliment” care m-a durut foarte mult. Cineva din persoanele publice mi-a zis: „Te-am considerat tot timpul o persoană glamour, nu am crezut niciodată că poți să scrii și de câte ori am citit textele tale am fost sigură că ți le scrie altcineva.” A fost ca un cuțit și i-am zis: „nu pot să cred că ai crezut așa despre mine”.

Faptul că sunt prezentă la niște petreceri și că comunic cu altfel de oameni decât cei care sunt ca mine asta denotă munca mea, ăsta e job-ul meu, asta trebuie să fac, iar partea cealaltă unde sunt eu cu mine și scrisul meu poate aia sunt cea la care țin eu mai mult.

Plecarea din televiziune 

„Televiziunea nu a fost niciodată pasiunea mea, nu a făcut parte dintre pasiunile mele, dar m-a prins și acuma că m-ai întrebat asta, cred că am un nod în gât pentru că îți spun în premieră, plecatul din televiziune a fost subit și pentru mine… Cred că mai multe paranteze nu deschid acum, poate o să le deschid altă dată, dar sunt absolut sigură că o să revin… Niciodată la PRO TV, în altă parte, dar cu o emisiune care să îmi lase timp pentru mine, pentru că „O Seară Perfectă” chiar îmi lua foarte mult timp. Vreau o emisiune săptămânală și eu știu cum arată de la A la Z, doar că nu este momentul pentru ea acum.”

Red by Rodica Ciorănică

„Mai fac un produs nou pe care vreau să îl anunț în octombrie. Fac ceva care se cheamă „Red by Rodica Ciorănică”, dar chiar nu mai deschid paranteze este doar un tease. Red înseamnă pentru mine pasiune, sinceritate. Înseamnă deschidere, provocare. Red sunt eu, sunt persoana care tot timpul are ceva roșu la ea și mă regăsesc în această culoare.”

Divorțul

„A fost un lucru pe care mi l-am dorit eu în primul rând. Am trecut greu și mai trec încă pentru că tot timpul mă gândesc cum se simte celălalt și pentru mine contează confortul omului de lângă care am plecat. Foarte rar mă gândesc cât de puțin confort am eu și din punctul ăsta de vedere îmi este încă dificil. Altfel mi-am recâștigat liniștea și asta este cel mai important.

Fiica mea a vrut liniște în casă și acum suntem foarte liniștite, foarte armonioase.”

Provocarea EA

Un bărbat tocilar și bogat sau un bărbat mai modest, dar sexy?

Bărbați naturali sau bărbații care merg la salon…?

Cel mai dezamăgită am fost atunci când?

Cel mai mult la bărbați mă enervează….?

Ce ne-a răspuns Rodica Ciorănică la aceste întrebări afli urmărind interviul.

Vezi și: Multe zâmbete cu Victoria Roșca „După Cortină”! Subiectul despre care îi este greu să vorbească:„Din punctul ăsta de vedere mie îmi este cel mai complicat”