Cea mai sensibilă și firavă la propriu și la figurat interpretă de la noi, Mariana Mihăilă este invitata noastră din această săptămână. Am vorbit despre carieră și familie, vedeta ne-a dezvăluit de ce niciodată nu se afișează la evenimentele mondene cu soțul său. 

Dar să începem cu ceea ce ne interesează cel mai mult pe noi femeile, cum să mănânci de toate și să ai doar 44 de kg? 

Da, ați citit bine, Mariana Mihăilă are 44 de kg și mănâncă caloric și mereu cu pâine și nici nu merge la sport.

„M-a ajutat și natura, dar și mănânc foarte puțin, de exemplu azi am mâncat doar o singură dată pentru că nu reușesc. Am un regim total neechilibrat și niciodată nu am fost la sala de sport, eu sunt o femeie mai leneșă și nu îmi place să fac sport, cred că mai ușor mi-ar fi să țin diete. Cu toate astea Marina ne-a dezvăluit că este și foarte pofticioasă.

„Toată lumea se miră că mie îmi place să mănânc caloric, consistent. Îmi place foarte mult carnea, cartofii, eu nu sunt prea din asta cu salate…”

EA este o fire mai activă și adoră să participe la evenimente, în schimbul soțul este la polul opus. 

„La evenimente mondene nu vine niciodată, doar la evenimente de familie că nu are încotro (râde).

El pe mine mă lasă să merg, iar el stă cu băiețelul acasă. El zice că mai bine se simte acasă în fața televizorului, să se odihnească, să bea un ceai. El spune că nu e vedetă ca să meargă la astfel de evenimente”.

În acest an împlinesc 10 ani de când se cunosc. Ce s-a schimbat? 

„Acum ne simțit mai liber unul cu altul, ne putem spune emoțiile fără ca să ne mai gândim înainte ce spunem fiindcă știm că celălat o să înțeleagă. Avem foartă multă încredere unul în celălalt și îl simți deja ca ceva al tău, știi că dacă te cerți oricum o să te împaci, așa cum o faci cu mama sau cu sora, orice nu ar fi vei trece peste.”

Mariana Mihăilă s-a descurcat ideal în fața celor patru întrebări fierbinți. Nu rata interviul. 

Vezi și: După Cortină cu Felicia Sîrbu, despre relația cu Roman Burlaca „Noi ne asemănăm foarte, foarte mult…” și spectacolul „Gardenia”