Stilul elegant și chic al Laurei Cosoi e ușor de remarcat. Până și Brigitte Bardot i-a trimis o scrisoare în care declara că îi admiră una dintre ședințele foto, care a avut ca punct de pornire chiar stilul faimoasei actrițe.

„Merci, Laura, pentru acest omagiu magnific și aceste fotografii splendide!“ – cam așa începe scrisoare lui Brigitte Bardot către Laura Cosoi. Iar când un „icon“ precum Bardot îți scrie de mână o scrisoare personală, înseamnă că ai de ce să te mândrești!

Revenind la capitolul stil, Laura Cosoi spune că adoră bijuteriile! „Îmi plac bijuteriile cu poveste sau cele primite de la persoane dragi mie. Pe acelea le port cel mai des.“ Iar piesa ei de rezistență din garderobă nu este una vestimentară, ci este o bijuterie, și anume un rozariu din aur!

Rochiile de zi, „old school“, în formă de A și cu un aer retro, sunt preferatele Laurei, „iar pentru evenimentele de seară ador să port o rochie neagră, lungă și cu spatele gol. Nu mi se pare nimic mai sexy pentru o femeie!“, îi mai spune Laura reporterului Elle.ro.

„Îmi place să fac smart shopping! De cele mai multe ori când plec în vacanțe descopăr fel de fel de outlet-uri cu piese statement la prețuri rezonabile. De asemenea, sunt mereu și în căutarea magazinelor vintage.“, adaugă vedeta.

Stephan Pelger este designerul de suflet al Laurei Cosoi. „Mă înțelege perfect și are un fel aparte de a-mi pune feminitatea în valoare.“

Laura nu este o victimă a modei, nu se ghidează după tendințe, ci mai degrabă după starea de spirit pe care o are. „Un factor decisiv pentru felul în care îmi aleg ținutele este și locul în care merg. Nu îmi place să fiu nici overdressed, dar nici underdressed. Pe scurt, echilibrul este cuvântul de bază!“. Ținutele Laurei spun mereu ceva și despre persoana ei, există mereu o armonie între felul ei de a fi și hainele pe care le poartă.

Un sfat de fashion:

Cel mai important lucru este să-ți găsești acea voce interioară care să-ți spună că ținutele pe care le porți sunt în acord cu tine. De asemenea, la fel de important mi se pare să-ți pui în valoare feminitatea, dar să și ții cont de proporțiile corpului tău, și să alegi acele piese care te avantajează.

Fashion quiz:

Tocuri sau flats? Tocuri.
Alb/negru sau curcubeu? Alb/negru.
Online sau shopping clasic? Shopping clasic.
Feminin sau masculin? Feminin.
Street style sau couture? Couture, pentru rochia de seara.

Vezi și: Cum arată garderoba Irinei Rimes și ce ascunde în dulap moldoveanca? (Foto)

Distribuie articolul: