Blugii rupți ba sunt în topurile fashion, ba dispar pe o perioadă nedefinită devenind #nontrend. La fel și modelul Mom-Jeans, la care se pare că Ducesa nu vrea să renunțe.

Pe agenda Ducesei de Sussex a figurat, în dimineața de ieri, la o întâlnire neoficială cu ofiţerul ei de presă. Nimic neobişnuit aici! Alegerea ei vestimentară pentru această întrunire a fost, însă, una surprinzătoare!

Deşi femeile din sânul familiei regale nu au voie neapărat să poarte blugi, Meghan Markle pare să nu ţină cont nici de această regulă, notează okmagazine.ro. Ea a fost surprinsă de paparazzi, în Londra, purtând mom-jeans, comercializaţi de H&M, care potrivit site-ului Hellomagazine.com, valorează 38,80 de lire sterline.

Aceasta şi-a completat look-ul cu un top negru, un palton blue-navy, stilettos nude şi o pereche de ochelari de soare. Deşi foarte stylish outfitul ei, mulţi i-au catalogat alegerea vestimentară drept nepotrivită pentru o ducesă.

Nouă ne place! În plus, şi cumnata sa, cea care respectă toate regulile, a fost văzută purtând blugi. Chiar la evenimente importante ale casei regale britanice. Să ne amintim!

Foto: Google.com

Vezi și: Meghan Markle, încă un omagiu pentru Prințesa Diana. A îmbrăcat o rochie aproape identică (Foto)