Actuala ducesă de Sussex, Meghan Markle, a mai fost căsătorită cu producător de cinema şi televiziune Trevor Engelson. Care este motivul pentru care cei doi au divorțat la doar doi ani de la nuntă.

Meghan Markle face parte din 19 mai 2018, din familia regală a Marii Britanii, după ce s-a căsătorit cu Prințul Harry. Palatul Buckingham a anunțat că Prințul Harry a devenit Duce de Sussex, titlu nobiliar oferit de regina Elisabeta a II-a. De asemenea, după nunta regală, fosta actriță în vârstă de 36 de ani a primit titlul de Ducesă de Sussex.

Toată lumea știe că Meghan nu este la prima căsătorie. Ea a avut o relație cu Trevor Engelson, 41 de ani, un producător de cinema şi televiziune. Cei doi s-au cunoscut în 2004 şi au avut o relaţie de şase ani. S-au logodit în anul 2010 și au făcut nunta anul următor, în Jamaica.

Fericirea cuplului s-a destrămat însă după doar doi ani, aceștia semnând actele de divorț. Deși motivul oficial invocat de cei doi pentru separare a fost „diferenţe ireconciliabile”, gurile rele spun că ambiţia personală a lui Meghan a cântărit mai mult decât dragostea față de Trevor.

Meghan obținuse rolul lui Rachel Zane din serialul „Suits” şi a fost nevoită să se mute la Toronto, iar Trevor Engelson a rămas să lucreze la proiectele sale din Los Angeles.

Într-o carte scrisă de faimosul Andrew Morton, așa-zisul biograf al prințesei Diana, se arată că tocmai rolul principal avut de Meghan în serialul „Suits” a fost cel care a dus la ruptura dintre cei doi.

Însă la circa doi ani după ce și-au spus „da”, deja apăruseră probleme. Potrivit autorului cărții, Meghan a fost cea care a dorit ca mariajul să ia sfârșit. Separarea a fost complet din senin pentru Trevor, care ajunsese să se simtă precum un cui în talpa cuiva. Trecerea de la iubirea pe care i-o purta lui Meghan până la această stare aproape că nu a avut niciun fel de tranziție.

Ninaki Priddy, o fostă prietenă a actriței, care a susținut că Meghan poate să fie “foarte rece” cu oameni, a confirmat cumva spusele scriitoruului despre sfârșitul mariajului celor doi. “Știu că se certau din când în când, însă nu era ceva serios. Singurul obstacol a fost distanța. Ea locuia în Toronto, iar Trevor în Los Angeles”, a spus Ninaki.

Indiferent de ce s-a întâmplat cu primul mariaj al lui Meghan Markle, nunta fostei actrițe cu prințul Harry a fost cel mai așteptat eveniment monden al anului 2018. Meghan a fost o miresă spectaculoasă, apariția ei fiind apreciată de milioane de oameni din toată lumea.

Sursa: Libertatea.

Citește și: Ipostază incendiară cu Meghan Markle! Aceste ar fi pozele din cauza cărora Regina nu și-ar fi dorit ca actriță să se mărite cu Harry

Distribuie articolul: