Disney a lansat un scurt film animat cu  renumitul Winnie the Pooh pentru a întâmpina întâiul născut al ducesei de Sussex și a Prințului  Harry. Acest  desenul animat marca Disney a devenit un cadou plăcut pentru părinții nou-născutului.

Pe 6 mai, pentru prima dată, prințul Harry și Meghan Markle au devenit părinți. În cinstea nașterii lui Archie Harrison Mountbatten-Windsor, studioul Disney a lansat un desen animat cu Winnie the Pooh, care, aflând de nașterea copilului, părăsește Pădurea Magică și se îndreaptă spre Castelul Windsor.

Clipul de 25 de secunde, pictat în acuarelă, a fost deja apreciat de fanii studioului, dar și de familia regală. Ei consideră că este un cadou foarte emoționant pe care părinții l-au primit în cintea nașterii primului lor copii.  Povestea lui Winnie the Pooh este opera preferată a lui Megan Markl, acest lucru l-a mărturisit chiar ea în blogul ei privat.

Apropo, desenul animat pentru Archie nu este prima apariție a lui Winnie the Pooh în desene animate despre familia regală britanică. În anul 2016, în cinstea celei de-a 90-a aniversări a lui Elizabeth II, a fost lansat filmul Winnie the Pooh cu regina, în care ea și ursulețul s-au întâlnit la castelul Windsor.

Sursa: Glamour.ru