Nu ai nevoie nici de făină, zahăr sau praf de copt. Se face doar  din două ingrediente și nici nu trebuie să petreci prea mult timp în bucătărie. Așadar, nu ai nevoie de foaie și creion să-ți notezi ingredientele, pentru că îți trebuie doar două și o să obții cea mai simplă și cea mai rapidă prăjitură.

Nimeni  nu te va crede că ai pregătit-o în doar 10 minute. Nu durează mai mult. Potrivit Tasty Kitchen, singurul secret este să bați bine ouăle, până când aproape își triplează volumul. Așa vei obține un brownie ca în reviste, cu un interior „ciocolicios” și o crustă crocantă la suprafață.

Ingrediente:

  • 4 ouă
  • 240g cremă de ciocolată (ex. Nutella)

Preparare:

  1. Pregătește o tavă de copt (20x20cm) și tapeteaz-o cu hârtie de copt.
  2. Bate ouăle spumă, timp de 8-10 minute, până când își triplează volumul.
  3. Încălzește puțin crema de ciocolată ținând-o într-un vas cu apă caldă sau în cuptorul cu microunde, timp de 1 minut, amestecând la fiecare 15 secunde.
  4. Încorporează crema de ciocolată în ouăle bătute, folosind mixerul la viteza mica. Amestecă de câteva ori în aluatul format cu o spatula de silicon.
  5. Toarnă compoziția în tava pregătită și coace timp de 25-30 minute, în cuptorul încins la 180 C.
  6. Brownie este gata când începe să se desprindă ușor de pereții tăvii sau dacă trece testul cu scobitoarea.
  7. Lasă prăjitura să se răcească de tot înainte să-l  scoți din tavă. Se poate servi lângă o cupă de înghețată.

SURSA

Vezi și: Somon în sos de unt și spanac – o cină cu care o să-ți impresionezi invitații!

Distribuie articolul: