Lupta cu kilogramele în plus o cunoaște nu din auzite, a experimentat-o pe propria ei piele,ca într-un final să exclame: „Mi-a reușit!”. Elena Briciuc, membră a echipei Klumea, oferă detalii curioase despre cum femeia care din copilărie luptă cu kilogramele, într-un sfârșit a găsit rețeta perfectă!

Cu o notă de umor și multă sinceritate Elena a făcut o postare pe pagina ei de Facebook unde relatează despre problema pentru care a căutat mult timp soluția. Soluția a găsit-o și viața și-a schimbat-o la 180 de grade!

„Noroc, eu sunt Brici. Toată viața m-am considerat o grasă, porecla mea la școală era “Lena Balena”, lucru care m-a făcut să beau primele pastile de slăbit la 12 ani. Atunci, mai n-am dat kanioașili, dar m-am ales cu o bătaie soră cu moartea de la mama. Eu știu cum e să stai flamândă 3 zile numai ca să încapi într-o pereche blestemată de pantaloni. Sau cum să țîi burta strânsă toată ziua, ca bluza aia amărâtă să stea omenește pe tine. Măcar în troleibuz era bine, că ușor puteam să spun că-s gravidă, și babele nu mă sculau de pe scaun. Spuneam și eu fraza aia: “ Nu slăbesc pentru că mă simt Ok”. Bred! Eu mă simțeam de-a oaia! Dar cel mai mult îi uram pe cei care îmi dădeau lecții de trăit sănătos. Bleaha muha, ei chiar credeau că asta ajută. N-ajută! N-are rost să-i spui omul gras că el e gras. El singur știe. Pe lângă asta el mai știe totul despre carbohidrați, calorii și proteine. Numai că n-ajută! Voi nu știți cum e sa stai la dieta luni de zile, să sari ca capra la sală, și să nu vezi schimbări! Am încercat totul, și Dukan, și Kremlin, și Pugaciova, și nifigova! Totul se întorcea înapoi. Ș-ap apare o kikimoră la orizont care spune că iaca tu, tu nu vrei, de-atâta nu se văd schimbările! Scriu acest mesaj, pentru că știu ca fiecare al 3-lea om, care-l va citi, se va regăsi în el. Astă primăvară, am fost nevoită să aleg ori balul, ori spitalul. Am ales balul, pentru că îmi place șampania  Am reușit să-mi schimb viața la 180 de grade. Greu, tare greu, dar sțuka, AM REUȘIT! Dat jos 16kg! Fără frustrări, fără diete, fără antrenori care-ți strigă din urmă: “Hai văcuța! “ Karma iubește să dai mai departe ceea ce primești, de aceea, vreau să împart cu voi rețeta schimbării mele. Dacă postarea asta va aduna 40 de likeuri, atunci săptămânal am sa postez aici câte ceva din ceea ce fac sau ce am făcut, ca să mă transform. Până atunci șădeți cuminșiori ❤️”, a scris Elena. 

Ce a motivat-o și care a fost momentul de cotitură în care a luat decizia definitivă să-și transforme acest mare vis într-o realitate frumoasă, Elena a povestit la emisiunea „Fii Sănătos cu Maria Marian” de la Jurnal TV.

 Mai mult ca atât, Elena menționează că este gata, absolut gratuit, să ajute pe oricine vrea să treacă prin această transformare.