La sfârșitul lunii aprilie, Daniela și Victor Ciocanu și-au jurat iubire veșnică, unindu-și destinele. Îndrăgostiții au avut parte de o nuntă selectă, alături de cele mai dragi persoane din viața lor.

Cel mai important eveniment din viața lor a avut loc într-un local luxos din capitală. S-au distrat pe cinste și au avut parte de mai multe surprize. Totuși, mirii nu au dorit ca ședința foto de nuntă să coincidă cu ziua petrecerii, așa ca au realizat-o ceva mai târziu.

Peste o lună de la nuntă, Daniela și soțul său s-au îmbrăcat la patru ace, au ales o locație pitorească și au realizat o serie de fotografii superbe, desprinse din filme. Ea, din nou mireasă, a ales să poarte o rochie de la Brandul autohton Raquette, în timp ce Victor  s-a îmbrăcat în costumul pe care l-a purtat în ziua nunții. „În ziua nunții am decis să nu ne complicăm cu ședințe foto, iar acea ședință de miercuri a fost de fapt un dar din partea fotografului, Vadim Dodon”, a mărturisit Daniela Ciocanu pentru EA.md.

Zis și făcut! Daniela a renunțat la tocuri de dragul unei perechi de papuci ostășești și s-a aventurat cu alesul inimii sale la Orheiul Vechi. S-au fotografiat în cele mai frumoase locații de acolo. Un personaj important al acestei ședințe foto a fost patrupedul familiei. Este vorba despre Samoyed Uma, „copilașul familiei”. Acesta apare jucăuș în câteva fotografii alături de tinerii însurăței.

 

Citește și: Daniela Burlac a spus „DA” în fața altarului! Mireasa a optat pentru ținute made in Moldova (Foto)

Distribuie articolul: