Proaspăt întoarsă dintr-o vacanță mai mult decât fierbinte, petrecută în Turcia, Daniela Burlac a avut parte de încă o zi extrem de specială. În acest weekend, a participat la ziua de naștere a iubitului său, dedicându-i un mesaj plin de admirație și iubire.

Duminică, bărbatul care a cucerit-o ireversibil pe frumoasa blondă și-a sărbătorit aniversarea, motiv pentru care a avut o zi plină de surprize. Daniela a avut grijă să îi ofere un tort personalizat și să fie alături de omagiat cu această frumoasă ocazie.

Emoționată, ex-prezentatoarea TV și-a înșirat emoțiile inclusiv un mesaj virtual, semn că relația sa cu Victor nu mai este un secret de ținut departe de ochii lumii, ba din contra!

20915590_1591730197558063_2464203234093846288_n

„Este cea mai frumoasă întâmplare din viața mea, mă face să zâmbesc de dimineață și mereu mă face să mă simt specială, am o mulțime de lucruri de învățat de la el, inteligența lui mă fascinează, cum e posibil la doar 31 să reușești atâtea? E bărbatul din vise și eu sunt o norocoasă că sunt sufletul lui pereche! Victor Ciocanu, ești minunat și doar prietenii adevărați îți cunosc adevărata ființă.

P.S. Este omulețul care de ziua lui de naștere îmi oferă flori și daruri. Nici o logică atunci când iubești cu adevărat!” – se arată în mesajul Danielei Burlac, împărtășit alături de câteva dovezi foto.

Imaginile trădează faptul că familiile tinerilor s-au reunit de ziua de naștere a lui Victor.

Recent, cuplul a savurat o vacanță pe litoralul turcesc. Iată cum a fost:

Daniela Burlac și iubitul ei savurează vacanța în Turcia. S-au oprit la un hotel doar pentru cupluri

Iubitul Danielei Burlac este fiul regretatului poet și ziarist Anatol Ciocanu, stins din viață la 19 iunie 2012. Printre creațiile de vârf ale poetului se numără versurile melodiei „Seară albastră”, din repertoriul Anastasiei Lazariuc.

Foto: Arhiva personală

Distribuie articolul: