De când se află într-o nouă relație, Daniela Burlac dă de înțeles foarte clar: e și mai mult atrasă de sport și călătorii. În aceste zile, ex-prezentatoarea TV se află într-o vacanță însorită în Turcia, alături de cel care i-a răpit inima deja de câteva luni bune.

Săptămâna aceasta a început intens pentru Daniela Burlac și Victor Ciocanu. De data aceasta, îndrăgostiții au ales să își petreacă vacanța pe frumoasele plaje din sudul Turciei, mai concret în provincia Antalya, oprindu-se la una dintre cele mai „fierbinți” locații din zonă.

https://www.instagram.com/p/BXyXVvmlVrt/?taken-by=danaburlac

Tinerii au ales un complex de 5 stele, doar pentru adulți, situat în stațiunea Belek – Adam & Eve. Dotat cu un decor luminos, în stil futurist, acest hotel oferă camere şi vile în sistem self-catering, pe țărmul Mării Mediterane, aflându-se la numai 5 minute distanță de plajă.

page

Potrivit booking.com, unitățile de cazare din acest hotel au pereţi cu oglinzi şi ferestre din podea până în tavan. Acestea beneficiază de mobilier alb modern şi de un balcon cu vedere la grădină sau la mare. De asemenea, fiecare unitate include un TV cu ecran lat, montat pe perete, precum şi o baie cu cadă cu hidromasaj. Hotelul deține 9 restaurante care servesc o gamă largă de preparate culinare, printre care mâncăruri din bucătăria japoneză şi specialităţi turceşti tradiţionale. Există chiar și un restaurant unde oaspeții pot încerca experiența unei mese pe întuneric.

Și pentru că se laudă cu „servicii rupte din rai”, hotelul deține un centru spa, denumit „Eden”, care posedă un salon de masaj, un hamam tradiţional şi un solarium. Tot aici, oaspeţii pot face mişcare la o sală de sport bine echipată sau pot desfășura activităţi precum tenis, scufundări şi windsurfing.

#goodmorning #sea is calling me 🌊

A post shared by Daniela Burlac (@danaburlac) on

Pentru că oferă loc de intimitate absolută, locația este în mod deosebit apreciată de către cupluri. Admirați și voi câteva fotografii din vacanța îndrăgostiților:

Foto: instagram.com/danaburlac, booking.com

Distribuie articolul: