Vara ne îndeamnă la culori și multă viață, cum să reflecți aceste aspecte în felul în care te îmbraci? Bineînțeles că, cu ajutorul printurilor! Iar dacă credeai, până nu demult, că mai multe printuri în aceeași ținută reflectă lipsa de bun gust, noi îți vom arăta în cele ce urmează cum să combini corect printurile între ele. 

Buline + Carouri

Dacă ți-ai oprit alegerea la combinația între buline și carouri, trebuie să ai grijă ca ținuta ta să fie în aceleași culori sau tonuri. Drept exemplu îți poate servi imaginea de mai jos (bulinele de pe bluza în culoarea lila, sunt într-o nuanță maro, la fel cum sunt și carourile de pe fustă). Dacă menții o balanță între culori, poți combina cu ușurință printuri complet opuse.

De asemenea, o combinație reușită se formează într-o rochie bulinată care este frumos accesorizată cu o geantă în carouri.

Buline + Print Floral

Încă un element, care poate fi, cu îndrăzneală, combinat cu bulinele este printul floral. Îți recomandăm să combini, cu mai multă îndrăzneală, spre exemplu, o fustă și o bluză, care au printuri diferite. După cum vedeți rezultatul este reflectat într-un look stilat. Un alt aspect al combinațiilor dintre printuri sunt accesoriile. Spre exemplu, o pereche de pantofi cu buline vor completa perfect o fustă cu print floral. ( vezi mai jos imaginea).

Dungi + Carouri

Versatilitatea combinațiilor dintre dungi și carouri este fascinantă! Dacă îți plac combinațiile grafice, atunci nu aștepta o ocazie specială pentru a realiza o combinație stilată și modernă. Poți combina fără ezitare dungile atât cele verticale, cât și cele orizontale între ele, dar și cu carourile. În rezultat vei obține o iluzie optică, care cu siguranță va atrage atenția!

Carouri + Animal Print 

Mulți stiliști se opun unei astfel de combinații. Cu toate acestea, suntem convinși că, cu ajutorul unei alegeri corecte a elementelor, poți crea o imagine demnă de paginile unei reviste! Aspectul cel mai important este să păstrezi proporțiile. Dacă nu ești sigură în abilitățile tale de a face o combinație reușită, te sfătuim să optezi pentru un costum clasic în carouri mărunte pe care doar să-l accesorizezi cu opereche de încălțăminte cu animal print. Iar dacă ești o fire mai curajoasă îți recomandăm să combini o jachetă cu print de leopard cu o pereche de pantaloni colorați, în carouri.

Sursa: Glamour.ru

Distribuie articolul: