Pe 12 mai, starurile de peste Ocean au sărbătorit Ziua Mamei, ocazie cu care au postat pe rețelele sociale  mesaje emoţionante și fotografii emoționante pentru cele care le-au dat viaţă sau pentru copiii lor.

Meghan Markle care a devenit mamă chiar luna aceasta, pe 6 mai, şi a postat online o nouă fotografie cu fiul ei şi al Prinţului Harry.

Yolanda Hadid, mama modelelor Gigi, Bella şi Anwar Hadid, a publicat online o serie întreagă de fotografii de familie şi le-a transmis femeilor din întreaga lume câteva cuvinte frumoase: „La mulţi ani nu numai mamelor, ci tuturor femeilor care îngrijesc, iubesc şi ghidează copii oriunde în lume!”, a declarat ea.

John Legend s-a numărat şi el printre vedetele care n-a uitat de soţia şi mama copiilor lui în cursul zilei de duminică. „La mulţi ani Reginei mele! Luna, Miles şi cu mine te iubim atât de mult şi îţi suntem recunoscători că exişti în fiecare zi!”, i-a declarat muzicianul jumătăţii sale, Chrissy Teiggen.

Serena Williams a postat o fotografie cu familia sa, în care ea şi soţul ei, Alexis Ohanian, stau relaxaţi, în pat, cu fetiţa lor, Olympia.

Heidi Klum a dovedit tuturor, ieri, că frumuseţea sa este moştenită de la mama ei, Oma, care arată ca sora mai mare a topmodelului.

Jessica Alba, actriţă hollywoodiană, femeie de afaceri şi mămică a trei copii, nu şi-a dorit de Ziua Mamei decât să stea singură şi să nu facă nimic.

Ryan Reynolds a ţinut să informeze pe toată lumea, via social media, că are cea mai cool mămică din lume, publicând pe Instagram o fotografie cu ea pe o motocicletă.

Jessica Simpson l-a adus pe lume pe cel de-al treilea copil al ei anul acesta, lucru netrecut cu vederea de soţul ei, care a copleşit-o cu flori şi cadouri ieri, de Ziua Mamei.

La fel de fericită şi recunoscătoare a fost şi Jennifer Lopez pentru toate lucrurile bune de care are parte de când a devenit mamică gemenilor ei.

Mai multe fotografii vezi în galerie: 

Distribuie articolul: