Șase dormitoare și nouă băi, o bibliotecă, o sală de cinema, o piscină și o terasă cu o vedere spre o grădină superbă – Heidi Klum și-a arătat conacul luxos, în care își petrece timpul alături de cei dragi în auto-izolare.

Pe Instagram, Heidi Klum, în vârstă de 46 de ani, le-a dezvăluit urmăritorilor de pe rețelele sociale că s-a autoizolat în carantinăîn luxosul său conac de 10 milioane de dolari.

Casa are totul pentru o viață confortabilă: șase dormitoare și nouă băi, o bibliotecă, o sală de cinema, o piscină cu o zonă de relaxare, o terasă pentru adunări spirituale în serile de vară, precum și o sală de sport (Heidi, după cum știți, este o mare amatoare de sport).

În interior, conacul este proiectat într-un stil modern american. Ferestrele panoramice umplu casa cu lumină și aer, iar mobilierul vintage face interiorul original și creează o atmosferă foarte confortabilă.

Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos:

Heidi locuiește în această casă împreună cu soțul ei, chitaristul trupei Tokie Hotel,  Tommy Kaulitz, în vârstă de 30 de ani, și cu cei patru copii din prima căsnicie – Helen, 15 ani, Henry, 14 ani, Johan, în vârstă de 13 ani și Lu, în vârstă de 10 ani.

View this post on Instagram

I L❤️VE YOU SO MUCH

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Sursa: Glamour.ru

Vezi și: Turul casei lui Jessica Alba. Vezi cum arată locuința de 10 milioane de dolari ( Video)