Kim Kardashian este diva Instagramului, aceasta este urmărită nu doar de bărbați, dar și de femei care o admiră pentru felul în care arată. Recent, aceasta le-a arătat urmăritorilor cum arată frigiderul ei. Pe rafturi se găsesc nu doar legume și fructe, dar și… ketchup, maioneză și alte sosuri!

Kim Kardashian a fost luată peste picior de fanii ei, la început de an. Vedeta s-a lăsat fotografiată în fața frigiderului întredeschis și a devenit rapid victima ironiilor fiindcă acesta nu conținea decât apă și lapte.

Unii s-au întrebat dacă Kim își hrănește cei 4 copii doar cu apă și lapte, în timp ce alții au ironizat-o pentru că nu are mâncare gătită în casă.

Miercuri, vedeta a revenit cu un Insta Story în care îi introducea pe fanii ei în bucătăria familiei. Ea le-a arătat curioșilor cum arată, de fapt, spațiile de depozitare a mâncării și cu ce își hrănește copiii.

„Am văzut o serie de comentarii venite din partea oamenilor care se întrebau cum îmi hrănesc cei 4 copii și, cum muriți de nerăbdare să aflați, uite aici o privire aruncată în interiorul frigiderului nostru, plin cu fructe și verdețuri”, a spus vedeta.

Kim Kardashian a explicat că toate legumele și fructele pe care le mănâncă cei 4 copii ai ei sunt organice, iar laptele este diferit de cel pe care îl consumă ea și soțul ei.

Vedeta și-a invitat fanii de pe Instagram într-un tur prin bucătăria casei sale, care este mai mare și mai dotată decât bucătăriile multor restaurante.

Mai mult, Kim și familia ei își depozitează alimentele în două cămări spațioase. Toate alimentele „vărsate” sunt păstrate în borcane de sticlă, închise ermetic. Familia vedetei evită să folosească cutii de depozitare din plastic.

SURSA