Cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Meghan Markle este superbă și este creată tot de către o femeie.

 Așa cum era de așteptat, Meghan Markle a ales două rochii pentru nunta regală. Cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Meghan Markle este tot o creație a unui designer britanic.

Dacă pentru ceremonie soția Prințului Harry a ales o rochie creată de Clare Waight Keller, designerul britanic care ocupă în acest moment funcția de director artistic al Givenchy, pentru recepția organizată de Prințul Charles, Meghan a ales să poarte o rochie albă creată de Stella McCartney.

Rochia este realizată din crep de mătase. Potrivit informațiilor publicate de reprezentanții casei regale, Meghan Markle poartă o rochie din crep de mătase. Pantofii, din satin, sunt Aquazurra, iar talpa acestora are culoarea baby blue.

Nu este un lucru neobișnuit ca mireasa să poarte două rochii la o nuntă regală, Kate Middleton având, la fel ca Meghan, o altă rochie pentru recepție.

După ceremonia de la Capela St. George a urmat o recepție pentru 600 de invitați la Castelul Windsor, recepție la care a cântat și Elton John.

Prințul Charles a organizat o a doua recepție, cu 200 de invitați, la Frogmore House, locul unde Meghan și Harry au făcut fotografiile de logodnă.

Ducele și Ducesa de Sussex, titlurile nobiliare pe care cei doi le-au primit astăzi, au sosit la eveniment într-un automobil Jaguar, decapotabil, din 1968. Numele de înmatriculare este unul și mai special, E190518, simbolizând ziua nunții regale.

Citește și: Kate Middleton a purtat galben pal la nunta prințului Harry cu Meghan. Cine a creat rochia Ducesei de Cambridge

Distribuie articolul: