Cristina Onofrei a fost de mică pasionată de alimentația sănătoasă, iar mai târziu s-a îndrăgostit și de sport. Pasiunea ei a căpătat mai mult sens după ce a făcut studii de antrenoare de fitness și nutriție chiar în SUA, acolo unde s-a stabilit cu traiul. 

Moldoveanca le ajută acum pe femeile din America și nu doar, să obțină silueta dorită. Cum face asta, dar și care sunt alimentele la care trebuie să renunțăm din start dacă vrem să slăbim, ne-a povestit Cristina într-un interviu.

Povestește-ne cum a început totul? 

„Sunt deja ani buni de când sportul face parte constant din viața mea. Pentru mine sportul înseamnă educație, disciplină, muncă și ulterior rezultate. Am constatat pe propria-mi piele că sportul aduce beneficii nu doar pe plan fizic cât și pe plan emoțional și mental. Personal am pierdut ani buni în sălile de sport fără să știu cum se execută corect exercițiile. După ce am învățat multe lucruri despre fitness și nutriție vreau să fiu de ajutor altor persoane care nu știu de unde să înceapă. Studiile de antrenor de fitness și nutriție le-am făcut în SUA”

Când ai descoperit că ai o pasiune pentru sport sau ai fost de mică o persoană mai activa?

„Pasiunea pentru sport a venit din dorința de a arăta mai bine, fiind motivată de schimbările care le vedeam în oglindă zi de zi. Cât despre alimentația corectă, de mică știam câte calorii are fiecare produs alimentar, încercam tot felul de diete ca mai târziu să le povestesc prietenelor mele ce plan a funcționat în cazul meu. La vârsta de 14 ani deja aveam în biblioteca mea zeci de cărți despre cum să duci un mod de viață sănătos”

Cum le ajuți pe femei să ajungă la silueta mereu visată? Este vorba de un program de sport și alimentație?

„Ca un antrenor de fitness și nutritionist știu cât este de greu să ai o dietă echilibrată și antrenamente regulate într-o viață atât de agitată. Din acest considerent am creat pachete cu planuri  individuale de nutriție și fitness, scopul primordial fiind implementarea și educarea unui stil sănătos de viață”, dezvăluie aceasta.

Care sunt primele alimente la care trebuie să renunțe cineva care vrea să slăbească?

„Ar fi o lista lungă de alimente delicioase, dar cu o substanță nutritivă foarte scăzută.

Mai jos sunt top 8 alimente care, potrivit Cristinei Onofrei, trebuie excluse din alimentația noastră pentru a avea silueta dorită:

  • Smoothie-urile și sucurile ambalate
  • Alcoolul;
  • Mâncarea de tip fast-food
  • Alimentele prăjite
  • Dulciurile
  • Pâinea albă
  • Sucurile energizante
  • Zahărul rafinat

Sunt diferite moldovencele de americance când vine vorba de a lupta cu kilogramele în plus?

„Din experiența mea nu am văzut diferențe dintre moldovence și americance, cu referire la lupta cu kilogramele în plus,  am văzut doar dorința aprigă de a se schimba în mai bine fiind extrem de motivate”

Sursa foto: facebook.com

Distribuie articolul: