Autoarea Corina Bezdîga scrie o nouă carte „Eu vin din Moldova” și caută un desen original pentru copertă. Aceasta a lansat un concurs, iar dacă ai un copil căruia îi place să deseneze, atunci nu ezita să îl convingi să participe. 

Iată ce trebuie să faci:

Pentru coperta noii mele cărți de care v-am tot povestit – “… eu vin din Moldova”, voi desfășura un concurs în urma căruia voi alege varianta care va deveni chiar coperta cărții.

Cei care au copii și vor să participe, trebuie să respecte următoarele condiții:

1. Să atașeze în comentariu la această postare – desenul copilului (un desen pe o foaie A4 orizonatală) care să reprezinte Moldova din imaginația lui, desenul trebuie să fie colorat în acuarelă sau creioane colorate, nu se cere a fi perfect dimpotrivă , trebuie să definească exact ceea ce găndește și ce simte copilul, ceea ce crede el despre Moldova și cum o vede prin ochii lui. În comentariu, lângă desen, rog să fie menționat numele copilului, vârsta și orașul.

2. După atașarea desenului în comentariu, să se dea share acestei postări cu hashtagurile #euvindinmoldova și #corinabezdiga.

Câștigătorul va fi desemnat la data de 15 august și va primi o carte  cu autograf în ziua lansării cât și un cadou pentru micuțul inspirat a cărui desen va deveni coperta unei cărți despre oamenii Moldovei,” a scris autoarea pa pagina sa de facebook.

Succes!

Distribuie articolul: