Încet-încet, am ajuns la vârsta de 38 de ani. Suntem încântate de femeile care sunt gata să-și afișeze vârsta și să împartă cu toată lumea planurile lor pentru următorul an. Viorica Eni are 38 ani, iar până acum a activat în ramuri diverse, pe zona de servicii și producere. Acum administrează reprezentanța unei fabrici de mobilă din țara noastră, iar planurile ei sunt atât pe plan profesional, cât și personal.

„Ce vreau de la viața mea peste un an? Vreau să fiu fericită, iar fericirea mea se ține pe trei piloni: Familie, carieră și dezvoltare personală. Vreau ca familia mea, ca cei care îmi sunt alături să fie sănătoși, să aibă activități prin care să se simtă împliniți. La serviciu îmi doresc încă 10 colegi noi și o piață nouă de desfacere, însoțită și de rulaje mai mari – măcar duble! Pe partea de dezvoltare personală îmi doresc să găsesc răspunsuri la toate întrebările pe care le am”, ne-a mărturisit Viorica Eni, care s-a declarat o femeie fericită și împlinită cu familia sa și cu cei doi copii minunați pe care îi are.

Mai multe detalii despre proiect.

Ne-am aventurat, în cinstea aniversării a celor 9 ani de activitate, în inițierea unui proiect cu femei și despre femei. Astfel, timp de 90 de zile, 90 de femei cu vârste diferite, vor răspunde la una dintre cele mai misterioase întrebări – „CE vrea EA?”.

Vezi și: Jurnalista Mariana Țîbuleac-Ciobanu ne-a dezvăluit ce vise are. Iată #CEvreaEA într-un an (Video)