Oprah este cunoscută ca fiind şefă a propriei reţele de televiziune - Oprah Winfrey Networ - producătoare, realizatoare TV, actriţă de succes şi filantrop, însă copilăria sa a fost marcată de un eveniment dramatic, care a determinat-o să ia în considerare posibilitatea de a se sinucide. În cadrul unui interviu pentru Hollywood Reporter, aceasta a mărturisit că a rămas însărcinată la 14 ani, fiind violată de unchiul ei, moment în care s-a gândit serios să îşi ia viaţa.

„Ajunsesem la cel mai de jos nivel”,  a povestit Winfrey, făcând referire la timpul în care a locuit împreună cu mama ei în Milwaukee.

Am rămas însărcinată şi am ascuns sarcina, mi-am dorit să mă omor, am crezut că nu există altă soluţie decât să mă sinucid, pur şi simplu intenţionam să fac asta. Dacă aş fi avut acces la internet, aş fi făcut-o”, citim pe mediafax.ro

Winfrey a mărturisit că a avut un avort spontan, pe care tatăl ei l-a numit „a doua şansă”. Winfrey a spus că a luat aceste cuvinte ca pe o mantră pe parcursul întregii vieţi, şi a ajutat-o ​​să atingă nivelul de succes pe care îl are astăzi, ceea ce include şi înfiinţarea unei reţele de televiziune proprii.

Oprah Winfrey, în vârstă de 63 de ani, este una dintre cele mai bogate şi mai influente vedete din Statele Unite. Potrivit editorilor de la revista Forbes, Oprah Winfrey are o avere de aproximativ 3 miliarde de dolari.

 

Distribuie articolul: