Pe Charlize Theron o admirăm la fiecare apariție publică, are trăsături delicate și este considerată una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. Ceea ce puțini știu e că trecutul actriței nu este lipsit de probleme, aspectul ei fizic a avut mult de suferit din cauza unei afecțiuni ce i-a dat multe bătăi de cap lui Charlize.

Charlize Theron a dezvăluit pentru publicația The Sun că, atunci când era mică, a avut icter. „Fiind tratată cu multe antibiotice, dinții mei au putrezit. Au fost nevoiți să mi-i scoată”, a spus actrița.

„Așa că n-am avut niciodată dinți de lapte. Pentru mine a fost dificil… mai ales când eram la școală și mi se făcea poză, iar eu mă prefăceam că aveam dinți. Era hidos”, și-a amintit frumoasa actriță originară din Africa de Sud.

Câțiva ani mai târziu, când avea 16 ani, Charlize Theron – căreia îi crescuse, în sfârșit, dinții – a fost descoperită de un vânător de talente. „A fost, pur și simplu, din întâmplare. Mama a crezut inițial că e vorba de o glumă bună. Modellingul nu a fost niciodată o pasiune pentru mine, mai mult o ocazie incredibilă de a mă remarca”, a recunoscut actrița.

Sursa