La început de februarie, intră oficial în vigoare Anul Maimuței de Foc – un an plin de pasiuni și ispite; de energie și curaj. În 2016, favoriții anului sunt nativii zodiei Fecioară, care vor avea parte de succes în toate sferele vieții. Despre acest lucru, dar și despre alte poziții ale astrelor, am aflat din mărturiile astrologului Lucia Palii, la emisiunea „O seară perfectă”.

„Pentru Berbeci, se anunță o situație foarte bună pentru a scăpa de vicii și a restarta viața, în general. Va exista o situație stabilă și la muncă, și în carieră, mai puțin peste hotarele țării. Și totuși, în avere și în dragoste, vor avea un an destul de benefic.

Taurii sunt testați în continuare de soartă, deci tot ce este legat de sănătate, de obligații, de datorii, împrumuturi, inclusiv impozite, va fi însoțit de o situație mai alarmantă. Dar, în legătură cu casa proprie, copiii, acolo nu există probleme în general.

Pentru Gemeni, este un an foarte interesant, fiindcă la ei cresc perspectivele în dragoste și sunt gata deja de a deveni părinți. Din această cauză, tot ce este legat de casă, de proprietăți, se organizează foarte bine. Dar, manifestă un mic exces în comportament și în discuții. Limba ascuțită a Gemenilor ar trebui să fie moderată.

Racii se află în Crucea Cardinală, unde sunt afectați de toate schimbările care au loc în societate. Din această cauză, este foarte important cu cine discută, pentru că trebuie să fie înconjurați de persoane optimiste, de persoane vesele și atunci, vor avea o situație mai stabilă inclusiv vis-a-vis de sănătate. Deci, în 2016, Racii se află sub influența altor persoane.

Pentru Lei, bafta cea mai mare vine în carieră și bani. Există mici excese în legătură cu dragostea și copiii. Le sugerez să nu facă schimbări radicale.

Planeta Jupiter stă în Fecioară, de aceea Fecioarele sunt favoriții anului 2016. Le merge foarte bine cu banii, sunt foarte harnici, miloși. Anume aici există un pic de exces, pentru că 2016, la fel ca și 2015, este un an al amăgelilor, al escrocheriilor, iar Fecioarele, fiind foarte pedante și impulsive, când văd că cineva le induce în eroare, intră în disperare. Cu munca, dragostea și cariera stau foarte bine, dar există un pic de probleme la capitolul emoții.

Din toamnă, planeta Jupiter merge în Balanță și tot ce este legat de perfecționarea siluetei, sănătății, este favorabil pentru această zodie. Din punctul de vedere al veniturilor, tot ce este acasă, este foarte bine aranjat. Spre toamnă, cresc șansele de găsire a persoanei potrivite.

În general, în jurul Pământului, energia parteneriatelor este foarte pozitivă și chiar nunțile care se vor juca în toamna anului 2016 vor fi foarte norocoase.

Și Scorpionii se mai află într-o situație puțin favorizată în legătură cu banii, fiind nevoiți să economisească. Dar din punct de vedere al energiei, al posibilității de a convinge oamenii, este foarte bine, așa că sunt cu autoritate deplină și trebuie să meargă cu încredere în anul 2016.

Săgetătorii nu prea au limită la tot ce înseamnă plăcut și benefic pentru ei. Le-a venit Saturnul în ospeție, deci tot ce înseamnă autodisciplinare, este bine pentru ei. Vor putea să-și perfecționeze starea de sănătate, silueta. Din punctul de vedere al carierei și banilor, este foarte bine.

Pentru Capricorni, există încă un semn că ar fi sub acțiunea Crucii Cardinale. Au în continuare o situație bună la muncă. Au chiar din ianuarie o dorință mare de a munci. O duc bine cu sănătatea, dar mai rău cu informația din societate și de la mass-media, pentru că pot intra în disperări și blocaje. În dragoste, sunt în căutare de ideal. Dar pentru că nu există idealuri, mai bine e să se limiteze cu ceea ce au alături.

Pentru Vărsători, este un an foarte zbuciumat, alertat, cu excese de diferit mod. Așa este anul pentru toată lumea. Și în dragoste vor fi tentații, dar pentru ei asta e contraindicat, pentru că sunt prea libertini.

Planeta de bază a Peștilor, Neptunul, este într-o combinație nu chiar favorabilă cu Saturnul, asta însemnând că dispoziția lor, în iarna anului 2015 și în toamnă, este destul de moderată. Dar, când e vorba despre câștiguri, Peștii îndată se înviorează și sunt foarte susținuți de omul iubit”, a mărturisit Lucia Palii, în cadrul emisiunii.

Foto: Arhiva Personală

Distribuie articolul: