Regele Joffrey, jucat de actorul Jack Gleeson, a fost o figură importantă în serialul „Game of Thrones”. Deşi a fost, probabil, cel mai detestat personaj, fanii seriei nu l-au uitat încă. Iată ce mai face în prezent!

Potrivit okmagazine.ro, Jack Gleeson are în prezent 26 de ani, părăsind serialul „Game of Thrones” încă în 2014, acesta a rămas în amintirea fanilor chiar şi după atâţia ani. Mulţi se-ntreabă ce se mai întâmplă cu talentatul actor, dat fiind faptul că şi-a anunţat retragerea din actorie, la scurt timp după ce personajului său şi-a găsit sfârşitul pe micile ecrane.

 

Vorbind la acea vreme despre decizia de a se lăsa de actorie, Jack motiva: „Joc de la 8 ani. Pur şi simplu, a încetat să-mi placă aşa cum o făcea altădată. Totul s-a schimbat când a devenit asta un stil de viaţă. Eu mereu am crezut că e ceva recreaţional, pe care o fac cu prietenii mei, vara ori când vrem să ne distrăm. Însă, când devine modul tău de a trăi, ţi se schimbă percepţia. Nu o urăsc (n.r. actoria), dar nu mai e ceva ce-mi doresc să fac”.

Cât despre planurile lui de după încheierea carierei sale actoriceşti, Jack declara pe atunci că are de gând să-şi ducă la bun sfârşit studiile. Ei bine, chiar asta s-a întâmplat, fostul star a studiat teologia şi psihologia în cadrul Colegiului Trinity, în Dublin, ţinându-se departe de lumina reflectoarelor. Şi deşi a mai apărut în calitate de speaker la câteva convenţii actoriceşti, Jack Gleeson nu plănuieşte să se întoarcă pe covorul roşu ori pe micile ecrane.

E drept, Jack se bucură încă de pe urma succesului înregistrat cu rolul din Game of Thrones, având o avere estimate la opt milioane de dolari. Cât despre talentul lui actoricesc, Jack nu e de părere că va fi irosit, neconsiderându-se niciodată un actor grozav. Asta deşi în palmaresul său se regăsesc nominalizări la SAG Awards şi la Young Hollywood Award.

Foto: Google.com

Vezi și: E oficial! Iată când va apărea ultimul sezon „Game of Thrones”

Distribuie articolul: