Angelina Jolie a fost surprinsă ieri, 30.04 într-un bar din Lvov. Oamenii de acolo au fost pur și simplu șocați să o vadă, iar videoul publicat cu vedetă pe rețelele de socializare a fost distribuit practic peste tot. 

Jolie s-a întâlnit cu copii orfani și strămutați, inclusiv cu mai mulți copii care au fost evacuați din Mariupol în timp ce Rusia își continua atacul. Ea s-a întâlnit, de asemenea, cu medici și voluntari care se ocupă de copii.

Cu toate acestea, Angelina Jolie doar peste câteva ore a fost nevoită să se ascundă într-un buncăr după ce au început să se audă sirenele.

Din imaginile video putem observa cum actrița de la Hollywood aleargă să se ascundă într-un buncăr, după ce pe fundal se aud sunetele sirenelor care anunța populația cu privire la posibile atacuri aeriene ale armatei ruse.

Actrița americană este Ambasadoare a Bunăvoinței UNICEF și totodată emisară specială a Înaltului Comisar al ONU pentru Refugiați.

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: