În 2015, unul dintre fericiții posesori ai premiilor Zolotoy Grammofon s-a dovedit a fi și celebrul ex-membru O-Zone, Arsenie Todiraș. Basarabeanul a devenit laureat grație duetului său cu interpreta rusă Sati Kazanova.

„E atât de grozav! Acesta e primul nostru Zolotoy Grammofon! Sunt foarte fericit! Mulțumesc tuturor oamenilor care s-au îndrăgostit de piesa „Do rassveta”. Piesa a stat timp de mai bine de 35 de săptămâni în topul Russkoe Radio”, a mărturisit Arsenie Todiraș, într-un mesaj distribuit ieri, pe Instagram.

Interpretul basarabean le-a împărtășit fanilor săi virtuali și o dovadă foto a faptului că a ridicat celebrul premiu muzical.

ew

Continuarea galei de decernare a premiilor „Zolotoy Grammofon”, marca Russkoe Radio, a continuat și ieri, la Minsk, acolo unde Arsenie a evoluat din nou alături de Sati.

rht

Amintim că cei doi interpreți au lansat featuringul „Do rassveta” încă din luna mai a anului trecut. De atunci, videoclipul piesei a adunat mai bine de 31 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Menționăm, de asemenea, că Zolotoy Grammofon este una dintre cele mai importante ceremonii de decernare a premiilor muzicale din Rusia. Gala are loc în fiecare an, începând cu 1955. În 2011, și Dan Bălan a devenit laureat al aceluiași premiu muzical, după lansarea piesei „Lyubi”, cu versuri în limba rusă.

dn-balan-gram-fb

Foto: Instagram, Facebook