Arsenie Todiraș, cunoscut și sub numele de Arsenium, fost membru al trupei O-Zone, este în culmea fericirii. Solistul a făcut marele anunț că iubita sa, frumoasa Agnes Matoko, este însărcinată!

Arsenie Todiraș și iubita lui Agnes Matoko vor deveni părinți pentru prima dată. Cei doi îndrăgostiți au dat marea veste pe rețelele de socializare, unde au postat o fotografie cât se poate de emoționantă de familie.

În imagine fostul fotomodel își arată mândră burtica de gravidă, dar și ecografia cu bebelușul lor, scrie click.ro

„Felicitări, mă bucur pentru voi!”

 „Felicitări! Ce combinație frumoasă!

 „Imaginați-vă nuanța pielii ei și ochii lui. O să fie o combinație bună de gene”, au fost câteva din comentariile fanilor, care s-au grăbit să-i felicite pe cei doi.

Arsenie și Agnes au mai format un cuplu și în 2010, dar pentru că artistul nu era pregătit atunci pentru o relație serioasă, la acea vreme au decis să se despartă. După despărțirea lor de acum 10 ani, Arsenie a fost la un pas să se însoare cu Mianna, o tânără rusoaică, și chiar își anunțase căsătoria, în 2021.

14 ani mai târziu însă, cei doi îndrăgostiți și-au dat seama că sentimentele pe care le au unul pentru celălalt sunt încă vii și au luat hotărârea să-și întemeieze o familie.

Fostul solist de la trupa O-Zone spune că acum este pe deplin pregătit să devină tătic.

Distribuie articolul: