Maternitatea înflorește chipul și corpul femeii, iar rusoaica Marina Kiseleva este încă o dovadă vie a acestui fapt. Frumoasa rusoaică a concurat în trecut pentru titlul Mrs Russia, iar acum este una dintre cele mai admirate mămici de pe Instagram!

Marina Kiseleva este originară dn orașul rus Voronezh, a absolvit o facultate de jurnalism, iar în 2014 a devenit finalistă a concursului de frumusețe printre doamne – Missis Russia.

20

„Pentru mine, acest concurs a avut o semnificație profundă. A fi o „missis” înseamnă a deveni un exemplu demn de urmat, ce poartă valorile familiei, bunătății și bogăției interioare. E un mod de a sparge stereotipul cum că o mamă trebuie să trăiască numai de dragul copiilor, al bucătăriei și al curățeniei, refugiindu-se în lumea sa mică. Multe fete, după ce se căsătoresc, devin de nerecunoscut, dând vina pe lipsă de somn și neajuns de timp pentru sine. Dar iată că anume atunci trebuie să devii un model pentru celelalte femei”, susține Marina.

familia

Așa arăta Marina însărcinată pentru a 3-a oară în 6 luni și la 6 luni după ce a născut al treilea copil:

vzsd

Astăzi, mămica se bucură de aprecierea a peste de 300 mii de followeri, reușind să aibă grijă de ei fără bonă și ajutorul bunicilor.

titlu

În paralel, mămica practică sportul, călătorește, învață și citește extrem de mult. O altă pasiune a sa e să-și asorteze vestimentația cu cea a copiilor.

Foto: instagram.com/marina.kiseleva

Distribuie articolul: