În condițiile în care nici sutienele push-up și nici alte investiții beauty nu mai pot reda fermitatea de altădată a bustului, soluția cea mai potrivită este antrenamentul zilnic. Experta pe care o veți cunoaște mai jos recomandă o pauză de antrenament de doar 5 minute, care poate fi realizată zilnic, în maxim confort. Tot de ce vei avea nevoie este un set de gantere/greutăți.

Fenomenul de „lăsare a sânilor” este unul natural și mai este recunoscut după denumirea de „ptoză mamară”. Cu toate acestea, mai există și o mulțime de alți factori, afară de îmbătrânire, care conduc la scăderea fermității bustului feminin.

Femeia care a realizat antrenamentul de mai jos, menit să stimuleze fermitatea naturală a sânilor, se numește Anna Renderer și este expertă în domeniul fitnessului. Practicând acest antrenament timp de 5 minute în fiecare zi, susține Renderer, vei reuși să-ți consolidezi mușhii pectorali și să obții un bust mai ferm ca niciodată.

Da, mușchii pectorali pot fi tonifiați și consolidați în mod natural, iar acest lucru se poate obține prin exerciții fizice cu folosirea ganterelor.

Foto: captură video

Video: YouTube/POPSUGAR Fitness

Distribuie articolul: