Anna Odobescu împreună cu soțul ei, care îi este și producător au susținut astăzi o conferință de presă și au povestit ultimele detalii legate de participarea la Eurovision. Cei doi au recunoscut că s-au ciocnit cu probleme financiare și chiar au existat momente când credeau că plecarea lor la Tel-Aviv nu va mai fi posibilă. 

Întrebați cine îi sprijină financiar cei doi au spus că în primul rând s-au adresat conducerii țării, dar cererea lor de a fi finanțați a fost refuzată. Astfel echipa spune că fost nevoită să se adreseze partidului lui Ilan Șor. „Putem spune că datorită lui (Ilan Șor) Anna merge în concurs, el a fost primul om, care a promis că ne va ajuta și s-a ținut de cuvânt”, a declarat Alexandru Vdovichenko. Menționăm că echipa a mai fost sprijinită și de alți sponsori. 

Cât despre show, Anna a declarat că au muncit cu o echipă din afară țării, dar identitatea lor încă este ținută în taină. Aceasta a mai declarat că pregătește un moment deosebit de artistic și diferit de ce se prezintă de obicei în concursul muzical.

Băieții din trupa Sunstroke Project vor face parte din echipa de susținere. Rochia pe care o va purta Anna este creată de designerul Olga Blanc.

Cele două semifinale ale Eurovision Song Contest se vor desfășura pe 14 și 16 mai, iar marea finală a concursului, pe 18 mai.

Sursa: Privesc.eu

Distribuie articolul: