Interpreta Jasmin și controversatul om de afaceri și politician, Ilan Shor, au marcat pe 16 septembrie 10 ani de căsnicie. Cu această ocazie, artista a publicat o imagine rară din arhiva familiei în care apare alături de soțul său și fiica lor Margarita.

„Aniversarea a 10 ani de căsătorie a căzut pe Yom Kippur (n.r. cea mai însemnată dintre cele trei mari sărbători evreiești), iar acest lucru înseamnă noroc. Zilele postului strict, fără mâncare și apă, ne ajută să ne dăm seama că suntem cu adevărat fericiți și că luăm toate acestea ca atare, uitând să mulțumim sorții … Și mulțumesc sorții pentru acești 10 ani ai noștri, pentru multe zile fericite, pentru copiii noștri, pentru tot ce este frumos, a fost și va fi, căci 10 ani este atât de mult și în același timp este doar începutul”, a semnat interpreta fotografia.

Jasmin și Ilan Shor s-au căsătorit pe 16 septembrie, 2011, la Chișinău. Cei doi au avut parte de o nuntă fastuoasă, cu aproximativ 400 de invitați, evenimentul fiind organizat în Sala Mare a Palatului Republicii, politicianul a închiriat atunci patru săli pentru nuntă, cheltuind pentru arendă 15 mii de dolari.

Foto: Adevărul

La eveniment au fost prezenți oameni importanți din politică, dar și vedete din showbizul rusesc, precum Nikolai Baskov, Filip Kirkorov, Irina Alegrova, Valentin Iudaşchin, Lera Kudryvtseva. Printre invitații moldoveni s-au regăsit în mare parte politicieni și oameni de afaceri precum Vladimir Voronin, Petru și Chiril Lucinschi sau Gabriel Stati.

foto: wedding-magazine.ru

foto: kswadbe.ru

Nu se știe când a fost captată fotografia publicată de Jasmin, deoarece controversatul om de afaceri nu divulgă locul în care se află, după ce acesta a fost anunțat în căutare internațională la 30 iulie 2019, prin decizia Curții de Apel Cahul. În același timp, instanța a emis o încheiere care autorizează un mandat de arestare pe numele acestuia.

De partea cealaltă, Ilan Șor a acuzat că justiția este controlată de noua guvernare și că este supus unor „fărădelegi cinice”. Fostul primar de Orhei a mai spus că a fost nevoit să se retragă din cauza amenințărilor la care ar fi fost supus atât el, cât și familia și echipa lui.

Distribuie articolul: