Angelina Jolie a devenit una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite femei din lume și nu doar frumuseții și carierei sale, dar și a experințelor de viață deloc ușoare prin care a trecut și peste care a trecut cu demnitate. 

Angelina Jolie este în continuă dezvoltare și este demnă de urmat la capitolul putere de a trece  peste un divorț dureror și putera de a fi bine pentru cei șase copii.

Actrița în vârstă de 44 de ani a vorbit despre noua etapă a vieții prin care trece, pentru publicația britanică Hello.

Jolie tocmai și-a trimis la colegiu fiul cel mare, Maddox, în vârstă de 18 ani, iar ceilalți copii cresc și ei și fiecare are propriile preocupări și interese, iar Angelina povestește că e ciudat să nu se mai simtă mămică. Actrița declară că acum își dedică mai mult timp jocului actoricesc în detrimentul regiei, pentru că aceasta îi consumă foarte multe resurse.

„Când ai copii mici, te simți mai mult mămică. Iar când ajung la adolescență, îți amintești de cum erai tu însăți în acei ani. Încep să se ducă prin cluburi și te întrebi de ce nu poți să mergi și tu cu ei, s-a confesat Angelina, care este mama a șase copii. Mă aflu într-un moment în care mă redescopăr. Joc mai mult în filme pentru ca nu a pot dedica familiei când regizez – e nevoie de mai mult timp și de mai mult efort pentru acest lucru și de-abia aștept să mă aflu din nou în ipostaza de regizor imediat ce se mai liniștesc lucrurile”.

Vedeta adaugă că-i place să-și ia copiii pe platourile de filmare pentru că-i amuză s-o vadă pe mama lor în ipostaze de eroină de acțiune spre deosebire de imaginea ei casnică, în cămașă de noapte, pregătindu-le micul dejun. „Este distractiv și interesant pentru că rolurile mă poartă în diferite lumi, în diverse culturi și locuri” și subliniază că e important ca o femeie să sa îngijească de ea însăși, deoarece majoritatea au tendința de a se pune pe ele însele pe ultimul loc. „Aproape că ne simțim vinovate când ne rezervăm timp pentru noi înșine”, a mai declarat actrița pentru publicația britanică.

Angelina Jolie trece printr-un divorț dureros de Brad Pitt, după o relație de 12 ani. Cei doi au anunțat despărțirea lor în 2016, dar procesul de separare a trenat mai mult decât era de așteptat.

Actrița își va lansa în următoarele săptămâni noua producție, „Maleficent: Mistress of Evil”, în care joacă alături de Michelle Pfeiffer.

Sursa

Distribuie articolul: