Andreea Marin a plecat într-o mică escapadă alături de iubitul ei, de acestă dată au ales destinația Bali, un loc superb cu mult soare. Porumbeii și-au reîncărcat bateriile pentru a avea energie când vor reveni acasă, unde au multe proiecte în care sunt implicați. 

Mai fericită ca niciodată, fosta prezentatoare de televiziune s-a lăsat fotografiată în peisaje superbe. Andreea a îmbrăcat un costum de baie  de culoare neagră, ce îi lasă la vedere formele. „O cascadă descoperită într-un loc virgin, unde turiştii nu ajung decât întâmplător, căci trebuie să te aventurezi pe un teren accidentat, greu de parcurs, dar care atrage temerarii, căci simţi că natura cu chip de junglă ascunde ceva preţios la capătul căutării.

View this post on Instagram

O cascada descoperita într-un loc virgin, unde turiștii nu ajung decât întâmplator, caci trebuie sa te aventurezi pe un teren accidentat, greu de parcurs, dar care atrage temerarii, caci simți ca natura cu chip de jungla ascunde ceva prețios la capătul căutării. Am ajuns hoinărind cu motorul pe cărări nebatatorite de munte, pana într-un loc unde nu mai puteam înainta. Am urmat pietrele așezate în chip de scări ce coborau într-o vale adâncă de unde auzeam susurul unui râu, i-am urmat cursul prin natura sălbatică, zgomotul apei se intețea și am bănuit ca acolo se ascunde o comoara: un colt de rai! În curând, filmul acestei mici aventuri în Bali!

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

Am ajuns hoinărind cu motorul pe cărări nebătatorite de munte, până într-un loc unde nu mai puteam înainta. Am urmat pietrele aşezate în chip de scări ce coborau într-o vale adâncă de unde auzeam susurul unui râu, i-am urmat cursul prin natura sălbatică, zgomotul apei se inteţea şi am bănuit că acolo se ascunde o comoară: un colţ de rai!” a scris Andreea pe pagina sa de Instagram.

Andrea a ţinut să le dea un sfat celor care vor să se aventureze în Bali. „Reţeta mea: închiriază un scuter, căci pe unde te sfătuiesc eu să hoinăreşti nu poţi intra cu masina, caută cu îndrăzneala cărări strâmte, nebatatorite, cu natură cât mai puţin imblânzită de om, lasa motorul sa se odihnească acolo unde nu mai poate străbate şi ia-o la pas, asculta susurul apei şi coboară pe pietre şi podeţe de bambus pâna la râu, urmează firul apei şi la capătul lui vei descoperi o comoara: cascada ascunsa de ochii turiştilor. E numai a ta, lasă-te imbratişat(ă) de ea! N-o vei uita!”

Sursa foto/video: Instagram

Vezi și: Știai că Andreea Marin mai are doi copii: un băiețel și o fetiță?

 

Distribuie articolul: