Este o mămică mândră și îți iubește enorm fiica, pe Violeta. Însă puțini știu că vedeta din România mai are doi copii, pe care i-a adoptat și i-a crescut de la distanță.

Câțiva ani în urmă, Andreea Marin s-a implicat în mai multe cauze sociale din România, dar şi în străinătate. Vedeta a fost ambasadoare UNICEF, iar fiind impresionată de copiii din tările africane, a decis să le sară în ajutor. Aceasta a dezvăluit că a adoptat doi copii: în 2008 o fetiță în Kenya și în 2010 un băiețel în China.

„Ţin legătura cu ei, merg la şcoală şi sunt bine, acum au un viitor. Am grijă de ei, dar nu vreau să mă laud cu asta”, spunea Andreea Marin în urmă cu mulţi ani în urmă. Copiii au crescut mult, au trecut de vârsta majoratului, vedeta ocupându-se de educația lor și ajutându-i financiar până la 18 ani.

Deși Andreea Marin nu îi mai vizitează acum, aceasta însă nu a uitat de ei. Vedeta a dezvăluit pentru publicația Libertatea, detalii despre cei doi copii, acum în vârstă de 20 de ani.

„Am un băieţel în China şi o fetiţă în Kenya. Acum sunt mari şi mă bucur că am putut să pun umărul şi eu, alături de alţi părinţi din întreaga lume care fac asta, la educarea lor,  pentru că problema lor mare este lipsa accesului la sistemul de sănătate şi la sistemul educaţional. Practic dacă nu ai şansa să fii educat aşa cum se cuvine, nu îţi creezi o şansă reală pentru viitorul tău. N-ai cum să creşti. Contează şi unde te naşti”, a mai precizat ea.

Știai că Andreea Marin pe lângă Violeta, mai are doi copii?

Sursa: Okmagazine

Distribuie articolul: