Andreea Marin a ajuns pe patul de spital după ce s-a accidentat! Această noutate i-a luat prin surprindere pe fanii Zânei.

Acest accident s-a întâmplat în timp de Andreea Marin se antrena la sala de fitness. “O durere de umăr. La început am spus că m-o fi tras curentul, cum obișnuim noi să spunem. Unii medici în ziua de astăzi spun că nici nu există o așa poveste cu curentul, care te afectează, ci că ai făcut cu siguranță o mișcare greșită, ceea ce s-a întâmplat și în cazul meu. Fac sport destul de mult. Uneori mă grăbesc și asta nu e bine, pentru că nu am făcut încălzirea așa cum se cuvine”, a spus Andreea Marin, potrivit Libertatea.

Vedeta a mers la spital, însă, abia când durerile au devenit insuportabile: ”Pe moment nu am simțit vreo mare durere, dar în timp am observat că nu mai pot nici să bag mâna în haină, deci nu pot duce mâna mai mult decât atât în spate, am nevoie de ajutor ca să mă îmbrac pur și simplu. Nu pot ridica lucruri grele, până la urmă e mâna dreaptă, de care ai atâta nevoie. Cert este că în felul acesta am ajuns la specialiști, după luni de zile în care am crezut că o să treacă de la sine, lucru care nu s-a întâmplat”.

Chiar şi aşa, Andreea Marin nu renunţă la sport. Vedeta şi-a adaptat stilul şi continuă să facă mişcare

Citește și: Andreea Marin, devastată de o dramă: „Nu mi-am revenit”

Distribuie articolul: